V rámci projektu „Voda, která pomáhá“ se spojilo několik významných osobností, aby 22. března, kdy slavíme Světový den vody, připomněly důležitost tohoto každodenního rozhodování.

Olympijská vítězka Barbora Špotáková, výživová specialistka Kateřina Cajthamlová, odborník na etiketu Ladislav Špaček a modelky a matky Simona Krainová a Lucie Váchová natočili pro Svaz minerálních vod charitativní video. To upozorňuje na hodnotu kvalitní vody pro zdravý život. Právě takovou vodu darují všechny osobnosti zapojené do projektu na dobročinné účely dle své volby.

Zdroj: Youtube
  • Minerální a pramenitá voda v celkové hodnotě 250 000 Kč zajistí zdravý pitný režim nejen pro kojence a děti bez rodičů, ale např. i pro pacienty onkologie, mladé sportovce, seniory a matky v nouzi.

Kojenci a lidé trpící onkologickými onemocněními se bez kvalitní, čisté a přírodní vody vůbec neobejdou. Senioři zase pít zapomínají a to velmi poškozuje jejich zdraví. Láhev na stole jim pomůže připomenout, že je potřeba se napít.

Zdroj: Youtube

Svaz minerálních vod u příležitosti Mezinárodního dne vody rovněž spustil novou verzi webových stránek www.pijtezdravouvodu.cz. Zde najdou zájemci přehledné informace o kategorizaci vody i řadu odpovědí na to, co by se o vodě chtěli dozvědět.