Co by tedy mohlo dokonale dotvářet vaši osobnost? Je to speciální vůně, která bude typická jen pro vás!

Mnoho celebrit z hvězdného nebe již vytvořilo svůj parfém, vy ale nemusíte nosit jejich vůni, staňte se také na chvíli hvězdou a buďte tvůrci vlastního parfému! Za asistence odbornice Gabriely Matoušková je tu pro vás možnost složit si parfém podle svých preferencí! Zkušená parfémistka povede vaše kroky s výběrem od samotných ingrediencí i přes výběr osobitého designu flakonu, pumpičky, uzávěru a samozřejmostí je jméno a logo na parfému dle vaší fantazie.

Mimo výhodu naprosté originality máte k dispozici i vysoce kvalitní ingredience, 50 ml originálního Eau de Parfum obsahuje 12 – 20 % parfémového oleje.

  • Dermatologicky testovaný parfém si pořídíte za příznivou cenu 1 399 Kč. Složení vaší vůně bude označeno jedinečným osobním certifikátem a díky tomu si ho můžete kdykoliv znovu objednat za již zvýhodněnou cenu 999 Kč.

V nadcházejícím vánočním čase se parfém na míru může stát tím nejpůsobivějším dárkem, jaký jste kdy darovali. Věnujte svým blízkým dárkový poukaz na parfém na míru, který bude dotvářet jejich osobnost. Zanecháte tak nezapomenutelný dojem!

A co takhle reklama, která voní? Originální vůně se může stát i propagačním dárkem s logem vaší firmy. Díky jedinečné možnosti můžete vytvořit exkluzivní a jedinečný parfém pro váš business a zanechat tak nezapomenutelný dojem u svých zákazníků a odlišit se od svých konkurentů. Využijte šanci a vytvořte ještě dnes dokonalý reklamní dárek pro své zákazníky dřív, než tak učiní někdo jiný.

Objevte svět vůní a originality a zamiřte svůj nos na stránky www.parfemnamiru.cz