V pražských Vysočanech se můžete těšit na venkovní relaxační zónu s pohodlnými lehátky a posezením, kde si můžete vychutnat odpočinek na jarním sluníčku mezi zelenými stromky.

Novinkou saunového světa, která vás stoprocentně nadchne, je medová sauna s automatickým polevem kamen. Ten zvlhčuje vzduch uvnitř kabiny, takže se vám bude příjemně dýchat a budete si užívat i příjemnou vůni sladkého medu. Potírna s medovou esencí je vyhřívaná na teplotu 80 až 90 stupňů Celsia. Dominantou interiéru je kombinace světlého a tmavého dřeva a zajímavé rozmístění sedátek do půlkruhu.

Pokud chcete vyzkoušet i jiné druhy saun, v areálu najdete ještě klasickou finskou, tropickou nebo selskou saunu s parním nárazem. Ke zchlazení rozehřátého těla po jarní očistě je k dispozici ochlazovací prostor nejen se sprchami, ledovou tříští a mlžením, ale i ochlazovací bazének. Součástí wellness zóny jsou vnitřní a vnější odpočívárny s pohodlnými lehátky.

Během saunování nezapomínejte na pitný režim, tekutiny můžete doplňovat na bohatě zásobeném fresh baru uvnitř saunového světa. Přijít se„vypotit “ můžete prakticky kdykoli během dne a nic sebou nepotřebujete, vše nezbytné máte připraveno v Infinitu. S klíčkem do šatny dostanete zapůjčené čisté prostěradlo a osušku, k dispozici máte sprchový gel a vlasové fény.

V rámci vstupu do světa saun si skočte i do vodního světa v přízemí areálu, kde můžete udělat pár kondičních temp v plaveckém bazénu nebo se uvolnit a relaxovat ve vířivém whirlpoolu či v aromatické parní lázni s tzv. tropickým deštěm (ochlazovací sprchy).

Náš tip!

  • Dopolední saunování za zvýhodněnou cenu

Využijte s kamarádkami saunování v týdnu od 8 do 13 hodin za zvýhodněné ceny a užijte si relaxaci v době, kdy není v saunovém světě tolik lidí jako ve večerních hodinách.

Více informací najdete na www.saunovysvet.cz