Máte chuť také zkusit, co vám může nabídnout osobní Activia plán? Přejete si hubnout, nebo jen udržet se v kondici a být v pohodě? S Activií může zvládnout oboje a ještě se dočkáte spousty dalších zajímavých informací.

  • Po registraci na stránkách www.activiaplan.cz vyplníte pouze krátký dotazník a nic vám nebrání začít.

Po vyhodnocení vám bude nastaven měsíční plán, který by vám měl naznačit tu správnou cestu k vašemu vytouženému cíli. Jak jednoduché – jednou týdně vám přijde týdenní plán týkající se stravy, ale i například duševní pohody. Během těchto čtyř ukázkových týdnů získáte přehled a nastartujete své tělo na bezchybné fungování.

Na vlastní kůži se Activia plán odhodlaly vyzkoušet tři ženy – Leona Němečková, Marcela Pešková a z našich kruhů redaktorka Vlasty Zdena Lacková. Přinášíme vám jejich postřehy - jak ze začátku programu, tak po měsíčním plánu života s Activií.

Zdena (41)

Na začátku:
Do Activia plánu jsem se pustila ne až tak kvůli hubnutí, jako spíše kvůli nastartování zdravějšího stylu života. Chtěla jsem se začít víc hýbat a zklidnit se po období stresu. Líbí se mi komplexnost Activia plánu, který zahrnuje nejen jídelníček a sport, ale spojuje hlavně fyzickou a duševní pohodu.

Po měsíci:
Díky Activia plánu jsem získala spoustu zdravých návyků. Ráda bych zmínila, že Activia plán pomohl nejen mně, ale i celé rodině ke zdravějšímu jídelníčku. A podle rad také myslím na pohyb, a když nestíhám sportovat, alespoň více chodím. Nadcházející jaro a Activia plán odstartovaly můj zdravější životní styl!

Leona (48)

Na začátku:
Díky Activia plánu jsem začala experimentovat ve vaření – zkusila jsem hlívu, pohanku nebo červenou řepu a vše mi zachutnalo! Upravilo se mi zažívání a zhubla jsem půl kila. I když necvičím pravidelně, cítím se líp. Díky plánu už myslím i na sebe, nejen na to, jak zasytit rodinu.

Po měsíci:
Activia plán mi pomohl změnit život, nejen ve stylu jídla, ale i po stránce duševní pohody. Activia je již pravidelně v mém nákupním košíku. Také jsem se naučila vytvořit si vlastní krabičkovou dietu a nyní si zdravou stravu nosím i do práce.

Marcela (40)

Na začátku:
Pro mě byl problém dodržet pitný režim, na přísun dvou až tří litrů tekutin jsem nebyla zvyklá. Zaměnila jsem taktéž sladké jogurty za Activii bílou, která mi zachutnala. K zumbě jsem přidala doporučené cviky a už mě ani nebolí záda! Potěšila mě i rada udělat si čas na kamarádky, které jsem dlouho neviděla, a bylo to moc milé.

Po měsíci:
Můj cíl byl hlavně hubnout, což se začalo báječně dařit. Úspěch zaznamenaly i kolegyně, které se také do Activia plánu zapojily. Mám tři kila dole a doufám, že do léta mi zdravé návyky z Activia plánu pomohou zhubnout ještě alespoň jednou tolik!

Vyzkoušejte také Activia plán a jistě naším odvážným ženám dáte za pravdu.
Více na www.activiaplan.cz