Návrháři dosáhli tak dokonalého designu, že infrasauna skvěle zapadne mezi ostatní nábytek v místnosti. Vybírat můžete z široké škály barevných variant.

Miwoo infrasauny nejsou jen obyčejné infrasauny, 1 mm široká karbonová topidla generují více tepla, vytvářejí více koncentrovaného vlnění. Tvrzené sklo zabraňuje úniku tepla.

V této infrasauně spálíte až 600 kalorií za pouhých 30 minut saunění. Miwoo „masíruje“ vaše svaly, které potřebují relaxaci po sportovním výkonu. Infrasauny jsou vyráběny z vysoce kvalitní kanadské borovice.

Saunování v infrasauně je založeno na principu emise infračerveného záření speciálními keramickými zářiči, které byly patentovány dr. Tadaschi Ishikawa v Japonsku již v roce 1965. Infračervené záření prohřeje tělo hluboko do svalové tkáně a k intenzivnímu pocení tak dochází již okolo 50 °C v prostředí, které nezatěžuje organismus. Po celou dobu pobytu v kabině dýcháte vzduch o teplotě cca 20 až 55 °C, protože 80–90 % vyzařovaného tepla vstřebá vaše tělo, zbytek se rozptýlí do prostoru kabiny. Toto je rozdíl mezi klasickou saunou a infrasaunou.