Masáž lávovými kameny

Okamžitá úleva, relaxace a příliv energie… Že byste něco takového také potřebovala? Pak není nic jednoduššího, než se vydat na masáž lávovými kameny. Je považována za královnu masáží, a to proto, že kombinuje klasickou masáž s velmi uklidňujícím dotykem horkých lávových kamenů. Kromě toho, že vám vlije energii do žil, tělo prohřívá, relaxuje a harmonizuje, stimuluje krevní oběh, pomáhá při revmatismu, bolestech zad, hlavy či při menstruačních bolestech. Je ideální pro všechny s výjimkou lidí, kteří mají problémy s křečovými žilami, vysoký tlak, otevřenou ránu, anebo nedávno prodělali operaci.

Na kolik vás vyjde: celé tělo od 800 Kč, záda od 350 Kč

Masáž přísavkami Ba Guan

Určitě znáte klasické baňkování a možná jej nechcete podstoupit právě proto, že hrozí vznik nehezkých podlitin. Řešením je speciální masáž Ba Guan, která je bezbolestná, použité přísavky jsou gumové a kromě toho bude vaše tělo hýčkané speciálními oleji. Přísavky jsou skvělé nejen na bolesti zad, ale především na častý kosmetický problém žen – na boj s celulitidou! Masáži je třeba se vyhnout při nízkém či vysokém tlaku, nemocích srdce a epilepsii.

Na kolik vás vyjde: cca 800 Kč (60 minut)

Havajská masáž

Luxusní masáž s názvem Lomi Lomi, která pomáhá odstranit únavu a navodit pocit absolutní relaxace pochází z Havajských ostrovů. Základy našla v tradičním místním tanci, kde se jako základ používá pohybu předloktí. A tak na rozdíl od klasické masáže můžete čekat, že se vašeho těla bude dotýkat právě masérovo předloktí. Masáž je skvělá i na stimulaci krevního oběhu a pro detoxikaci organismu. Je velmi vhodná pro silnější postavy!

Cena: od 450 Kč