Dvě tváře

Nazare Pinela se narodila v šedesátých letech minulého století, ale její vzhled, módní styl, četná tetování ani humor tomu neodpovídají. To ale neznamená, že by se nehodila do dnešní doby. Milovnice vintage kousků a rocku je hrdou manželkou, matkou a babičkou. Fakt, že vlastní jeden z nejproslulejších tetovacích salonů, je jen příjemný bonus.

Vlastní styl

Málokdo se může pochlubit babičkou, která má na sobě víc obrázků než omalovánky v čekárně u zubaře. Ale její záliba ji nepustila ani vysoko po padesátce a se svým manželem propadli zkrášlování těla naplno. Různé malůvky od růží a jednorožců po dobové nápisy je zdobí od krku až po paty. Jejich salon je vyhlášený v celém Španělsku a pro větší i menší výtvor z rukou nadané Nazare jezdí lidé z celé země i ze zahraničí.

Jako první se pod jehlu nastavily její kamarádky, pak se na dlouho stal jejím plátnem manžel. Matčině tvorbě se nevyhnuly ani děti a vnoučata už jsou měsíce natěšená, až budou mít věk na to, aby s babičkou kuly pikle. Rodiče zřejmě protestovat nebudou.

Cesta nahoru

Nazare Pinela není jen tatérkou, ale i hrdou nositelkou retra. Možná se jen baví, možná umně skrývá svůj skutečný věk, možná utíká před všedností života. Každopádně by jen blázen tipoval, že co nevidět ponese sedm křížků na krku. Je častým hostem různých show, kde předvádí své umění a vypráví svůj příběh, jak bylo těžké prodrat se mezi špičku, vytvořit si svůj vlastní styl a demonstrovat ho na vlastním těle. Bylo to ale šťastné rozhodnutí, které se jí dodnes vrací.

Do puntíku vyladěné modely, "kočičí" brýle, rezavé vlasy, výrazná rtěnka, korále a tetování, kam se jen podíváš. To je Nazare Pinela!

Chci znát tvůj příběh!

I přes pokrok doby se často setkává s předsudky, které se s tetováním pojí. Sama je ale důkazem, že s věkem nemusí vypadat směšně, udrží-li si styl, nenechá své tělo chátrat a nerezignuje na život. Tetování totiž není jen ozdoba a výstřelek, je to styl, který k vám musí sedět. Právě na tom si Nazare zakládá. Než vezme jehlu do ruky, vyslechne příběh každého svého zákazníka, aby mohla tvořit s přesvědčením, že dotyčného zná a každým tahem dokresluje jeho životní příběh.