Muž mezi ženami

Sociální sítě jsou zahlcené lidmi, kteří se chtějí prosadit. S kosmetickými tutoriály jako by se poslední dobou roztrhl pytel a mezi silnou konkurencí je těžké vyniknout. Jednou z nejvýraznějších postav tohoto oboru není podle očekávání žena, ale muž - mexický rodák José.

Pravá tvář

José je sám sobě modelem a na tvář si maluje jedinečné abstrakce. Proměny, kdy se nechá inspirovat filmovými hrdiny jako Spider-man, Grinch nebo Joker, jsou neoblíbenější. Každý jeho nápad je ale originální. Umí vytvořit dojem masky, více očí, medu, šachovnice, duhy, tygra, animé, puzzlí nebo čarodějnice Uršuly z Malé mořské víly.

Jeho pravá tvář je sice známá, ale ukazuje ji čím dál tím méně. Jako by se za vrstvy make-upu skrýval. Možná ale jen chce, aby za něj promlouvala práce. Právě ta ho totiž žene kupředu. V roce 2016 se make-up guru setkal se svým idolem. Krátké setkání s Kim Kardashian, která je Josého velkým vzorem, způsobilo velký zlom a novou vlnu popularity. Na kosmetickém veletrhu si padli do oka a vznikla spolupráce, která trvá dodnes. Mají totiž velice podobný styl líčení a společný projekt už klepe na dveře.

Ve dvou se to lépe táhne

José není vlk samotář a fanoušky čas od času potěší, když se spojí se svými kolegy a vytvoří bláznivé looky. Nejčastěji spolupracuje se svou nejlepší kamarádkou Brook Tiffany nebo podobně do makeupu a proměn nadšenou Nikitou Dragun.

Mimo obor

Jeho práce s make-upem je bezchybná, ale sám José vzbuzuje několik otázek ohledně své orientace. I když mu drtivá většina fanoušků připisuje náklonnost ke stejnému pohlaví, on sám to nikdy nepotvrdil a na společenské akce chodí zásadně sám. Možná se bojí, že by přiznaná homosexualita zasadila ránu jeho popularitě.