Klasický operační lifting s kvalitou pleti nic neudělá, jen z oblasti odstraní přebytečnou kůži. Kolagenu však dál ubývá a obličej začíná znovu povolovat. Operace je navíc spojena s dlouhou rekonvalescencí.

Mohlo by vás také zajímat: Na vlastní kůži: Laserová epilace na klinice Mediestetik

Odpusťme si operaci

Jděte na to chytřeji. Můžeme strávit půl až tři čtvrtě hodiny v příjemném prostředí pražské pobočky mezinárodní sítě klinik Mediestetik a dopřát si magický lifting. Magický proto, že bez jediného řezu skalpelem dokáže pozvednout kontury tváře stejně skvěle jako plastická operace. A k tomu ještě zlepší kvalitu pleti a vyhladí její strukturu.

Jak funguje magie?

Magický lifting je nejnovější miniinvazivní technologií. Do pokožky se při něm ve směru vrásek a hlubokých rýh zavádějí speciální biokompatibilní nitě, tzv. mezonitě. Síť z těchto nití funguje jako opora pleti a stimuluje tělo v místě zavedení k větší produkci kolagenu. Po šesti měsících organismus nitě odbourá a ty se úplně rozpustí. Za sebou ovšem zanechají kolagenovou kostru, která pleť dál vypíná a až po dva roky zabraňuje jejímu opětovnému ochabnutí. Po mikrojehličkách, kterými se nitě při povrchové anestezii aplikují, navíc nezůstávají žádné stopy, není proto třeba brát si v práci dovolenou, ani odříkat jakékoliv schůzky.

  • „K dosažení kýženého efektu, který zpravidla vydrží dva až tři roky, stačí jediné ošetření, které je navíc kombinovatelné i s jinými metodami. Kromě buněčného omlazení pomocí krevní plazmy Regenplazma můžeme ošetření kombinovat také s dermálními výplněmi, botoxem či s aplikací kyseliny hyaluronové. Výborného efektu je dosahováno také spojením s neinvazivním liftingem Thermage,“ říká lékařka Magda Neparidze, zkušená laserová specialistka z kliniky Mediestetik.
  • „Procedura umožňuje lifting měkkých tkání obličeje i těla a odstraňuje vrásky,“ doplňuje korektivní dermatoložka z kliniky Mediestetik Olga Shalamova. „Lze ji využít také jako prevenci před ochabnutím a povadnutím tkání obličeje, krku nebo těla.“

Lifting si poradí jak s pokleslými tvářemi a víčky, tak s vpadlým obočím nebo s tou prokletou druhou bradou. Vyřešit dokáže také svislé vrásky kolem úst, nevýrazné kontury obličeje a mnoho dalších nedostatků. Efekt je viditelný okamžitě po ošetření a po dobu dalších dvou let si na nás pak žádná gravitace jen tak nepřijde. Zkrátka magie.

Chcete vědět, jak vypadají výsledky magického liftingu? Prohlédněte si naši fotogalerii.