Kavárny Starbucks s radostí představují výjimečnou novinku tohoto léta, která rozšíří nabídku oblíbených Frappuccino nápojů – Yoghurt Frappuccino, ve dvou osvěžujících příchutích – Red Berry a Banana. Tento studený nápoj je perfektní kombinací čerstvého jogurtu a ovoce rozmixovaného s ledem a přináší jedinečné letní osvěžení.

Variantou pro horké počasí jsou také loni představené, oblíbené Refresha nápoje, které nekompromisně osvěží příchutěmi Cool Lime a Berry Hibiscus a zároveň dobijí energií získanou ze zelených kávových zrn. Zrnkovou kávou této sezony je Kati Kati, šťavnatá a osvěžující směs kávových zrn z východní Afriky, s citrusovými a kořenitými tóny, která výborně chutná i v ledovém provedení a skvěle se hodí k čerstvému citrusovému ovoci. V kavárnách je také dostupná letně laděná kolekce hrnků a termohrnků. Letní nabídka bude ve Starbucks dostupná od 8. července do 9. září 2014.

„Každou sezonní nabídku obohacujeme o nějakou novinku a na letošní léto jsme připravili jedinečné jogurtové Frappuccino ve dvou ovocných příchutích, které rozšíří velice oblíbenou rodinu Frappuccino nápojů. Věříme, že se nová Frappuccina mezi našimi zákazníky stanou letním hitem stejně jako Refresha nápoje, které je možné si po loňském úspěchu stále vychutnávat na kavárnách,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.

Mohlo by vás také zajímat: Vypěstujte si vlastní kávu nebo Poznejte muže podle toho, jakou pije kávu