#clanek|3522613|3522609#

Utrpení Leah začalo v jejích čtrnácti letech, kdy se u ní hormonální porucha projevila. Dívce začalo růst ochlupení téměř po celém těle, hlavně tedy na tvářích, bradě, nad rty, na hrudníku, na břiše, na zádech a samozřejmě také na rukách a nohách. A v tu doby také začala od svého okolí, hlavně tedy od spolužáků, slýchat nepěkné poznámky ke svému onemocnění. Leah se tedy rozhodla, že své tělo před zraky veřejnosti ukryje do oblečení, nosila zásadně dlouhé nohavice i rukávy. A holila si tvář.

V sedmadvaceti se mladá žena pustila do náročného holení celého těla. V sedmadvaceti se také dočkala prvního polibku od muže… A jak sama přiznává, odvážila se jít po dvanácti letech k zubaři. Do té doby měla panickou obavu z lidí, kteří by se jí podívali zblízka do tváře a poznali, že si ji musí holit.

Nedávno u Leah ale nastala obrovská změna! Rozhodla se, že se už nebude skrývat, že ona přece není viníkem, ona si svou nemoc nezpůsobila, ona se s ní jen musela naučit žít. A i když to trvalo téměř dvacet let, Leah to dokázala a dnes se prý cítí tak volná! Už si holí jen tvář a netráví několikrát týdně desítky minut tím, aby si odstranila chlupy z celého těla. Dnes se má ráda taková, jaká je.

Leah není na světě sama!

Zdroj: Youtube

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!