Kruté setkání s realitou

Laura Briosche snila o kariéře modelky. Byla vysoká, štíhlá a odhodlaná. Obeslala agentury a čekala na odpověď. Všechny dopisy začínaly poděkováním za zájem a končily strohým konstatováním, že se se svými mírami nevejde do tabulek. Místo toho, aby nad zmařenou šancí mávla rukou, začala Laura hubnout a vypěstovala si silnou bulimii. Toužila procházet se po přehlídkovém mole, věřila, že prokletá "madla lásky" a macatá stehna dokáže shodit. Jedla skromně, cvičila dvakrát denně a tělo začínalo protestovat. I když se ztrácela před očima a v nejhorším období vážila při své výšce 180 centimetrů pouhých 44 kilogramů, dokázala se démonům vzepřít a utřídit si myšlenky.

Nemocná na těle, zdravá na duši

Prozření přišlo na poslední chvíli. Než aby chátrala a vědomě si pro nejistou kariéru podlamovala zdraví, zvolila radši cestu sebepřijetí a srovnání se s realitou. Začala jíst, neomezuje se, cvičí a přátele a muže loví na humor a nově nabyté sebevědomí. Z bulimičky na pokraji smrti se dostala na velikost 44, která je určena spíše pro ženy s velkou nadváhou, ale Laura má své křivky pod kontrolou. Našla rovnováhu mezi pravidelným pohybem a talířem plným dobrot. Extrémy tělu nesvědčí.

Vlastní směr

Laura je velmi aktivní na sociálních sítích, kde ji sleduje téměř půl milionu žen. Těch, které ještě donedávna žily ve spárech předsudků a komplexů z reklam s vyretušovanými kráskami. Pořádá pravidelné pochody, svlékne se do spodního prádla a hrdě vystaví své tělo. Kacíři z modelingové agentury by si zakryli oči, ostatní vidí přirozenou krásu. Nezáleží na tom, že se vás celulitida drží jako klíště, že je břicho po třech porodech povolené a prsa pomalu ztrácí svůj tvar. Udržujte se a krása přijde sama. Pekáč buchet je záviděníhodný, ale zdraví je sexy. Přesně tak to říká Laura Briosche!