Jsem na vrcholu!


Olalla Oliveros využila jako dospívající dívka všechen svůj potenciál a krásu a dostala se mezi španělskou špičku na poli modelingu. Vystupovala v reklamách, fotila kampaně a byla hvězdou přehlídkových mol. Díky svému bezchybnému tělu si ji často vybírali přední módní návrháři. Její bezprostřední vystupování ve stylu "holky od vedle" dostávalo do kolen nejen Španěly, ale celý svět. Mohla mít, na co si jen vzpomněla - slávu i obdiv. Netajila se svými hereckými ambicemi a v dohledné době měla přijít první zkušenost.

Ten svět není pro mě!


Měla to, po čem ženy a dívky po celém světě touží. A přesto nebyla šťastná. Usmívala se a vystavovala se, protože to byla její práce a způsob obživy. Později se ale nechala slyšet, že svět modelingu je plný falše a povrchnosti, kde lidé neznají skutečný život a důležité hodnoty. Nedobrovolně se stala součástí světa, kde hrají hlavní roli drogy, sexuální výstřelky, podvody, intriky a fyzické i psychické násilí. Její duše a se víc a víc vzdalovala pozlátku modelingu.

Moje cesta vede jinudy!


S myšlenkou odchodu a životem obyčejných smrtelníků si pohrávala dlouho. Ke konečnému rozhodnutí jí dopomohl moment, kdy pocítila, jak ji Bůh žádá, nechce-li mu sloužit a zasvětit svůj život pomoci potřebným. Olalla dnes hrdě prohlašuje, že nabídka byla tak živá, že se nedala odmítnout. Téměř ze dne na den se vzdala všeho majetku i výdobytků, které díky své kariéře modelky měla a ve svých 36 letech vyměnila luxus za život řádové sestry. U machalitek našla zázemí, po kterém její duše už dlouho toužila. Chudoba, postění ani celibát jí nevadí. "Pocit, že dělám správnou věc, je nade všechny pochyby," říká sebejistě.

Tady jsem správně!


Nemá pochopení své rodiny ani modelingového světa. V době, kdy se lidé do úmoru ženou za kariérou a penězi, se nenosí, aby úspěšná žena utekla na samý začátek. Olalla se místo dlouhých večerů s kokainem věnuje modlitbám, producírování ve spodním prádle vyměnila za klášteřní stejnokroj. Všichni v jejím okolí nechápavě kroutí hlavou a vidí jen pomatení a negativa jejího rozhodnutí. Ona cítí spokojenost a zadostiučinění.

Olalla ale není jediná, komu se svět modelingu zajedl. Odešla i Dolores Hart nebo Amanda Rosa Peréz.