Je to fuk

V televizi, internetových nabídkách i v letácích na vás číhají reklamy na řasenky. Jedna prodlouží, druhá zahustí, třetí vykouzlí pohled mrkacích panenek, další je voděodolná. Zapomeňte na počet štětinek na kartáčku i výrobky za stovky korun věhlasných značek. Nejde o výrobek samotný, ale o grif, který si můžete během minutky zapamatovat i vy!

Primer

Vypadá stejně, pracuje se s ním stejně, ale efekt je mnohem větší. Bílá podkladová báze se od klasické černé řasenky liší jen barvou. Nemusíte se učit nic nového. Vyndejte kartáček z tuby a přiložte ke kořínkům řas. "Cikcak" pohybem pomalu přejíždějte až ke konečkům a vyvíjejte jemný tlak, abyste řasy co nejvíce natáhly, prodloužily a barvu nanesly rovnoměrně. Bez investice jedné minutky, kdy bude báze na řasách schnout, to ale nepůjde.

Jako příjemný bonus obsahuje většina podkladových bází vyživující látky a běžná černá řasenka řasy tak zbytečně nevysušuje a pravidelným používáním příliš nezatěžuje.

Klasika

Malý upgrade se týká i použití klasické řasenky. Ve chvíli, kdy se podkladová báze neobtiskává a na řasách už pevně drží, můžete použít její černou verzi. Už při vyjmutí kartáčku z tuby ale dbejte na to, abyste štětinky otřely o hrdlo jen na jedné straně a na té druhé zůstala silná vrstva barvy. Řasy přetřete jednou, pak podruhé.

Rozdíl je znatelný hned při prvním pokusu. Na celý postup se podívejte do galerie a rozjasněte svůj pohled.