Diskutujte: Jezdíte relaxovat do lázní? Jaké jsou vaše oblíbené?

V krásné přírodě, v údolí Mšenského potoka naleznete areál Lázní Mšené. Od Prahy je vzdálen pouhých 45 km. O kvalitě zdejších lázní hovoří již dlouholetá tradice léčebných procedur, lázně jsou místem klidu a odpočinku a poskytují vysoký komfort služeb v rodinném prostředí. V celém areálu je sedm lázeňských pavilonů, zasazených do nádherného starého parku. Samotné pavilony jsou od sebe vzdálené jen pár minut chůze, srdcem areálu je secesní stavba, pavilon Dvorana z roku 1905, která je dílem významného českého architekta Jana Letzela.

  • Lázně Mšené se věnují léčbě pohybového aparátu, pooperační rekonvalescenci, léčbě osteoporózy a především léčbě nemocí z povolání.

Procedury se v Lázních Mšené provádí již přes 200 let.

Tato tradice byla založena na aplikaci slatiny, kterou lázně odebírají z nedalekého vlastního ložiska. Důraz je dáván na přírodní zdroje, jejichž terapeutických účinků je využíváno při rehabilitačních a balneologických terapiích. Další složkou místních procedur je pohybová terapie.

  • Můžete zde absolvovat slatinné zábaly, speciální koupele, nepřeberné množství masáží, zábaly, rehabilitace a mnoho dalších procedur!

V lázních Mšené můžete využít různě dlouhých pobytů

  • Z víkendových pobytů si můžete vybrat program Beauty, pro ženy ještě krásnější.
  • Program Manager je zase určen pro ty z vás, kteří jste neustále zavaleni prací, stresem a máte krátký čas na regeneraci.
  • Víkend Senior je určen starším ročníkům a všechna péče je jim přizpůsobená.
  • Mezi týdenními lázeňskými pobyty můžete vybírat z programů Relax, Regenerace a 50+.
  • Relax je vhodný pro všechny, kteří chtějí týden věnovat odpočinku, využít aroma masáže, bylinné koupele, zábaly atd.
  • Regenerace je program pro revitalizaci celého těla, kde mimo klasické lázeňské procedury vyzkoušíte třeba i Nordic Walking.
  • Týden 50+ je zaměřený na starší klientelu s důrazem na omezení bolesti pohybového aparátu.
  • Pokud si chcete chvilku odpočinout pouze v přítomnosti stejného pohlaví, v nabídce jsou i dámské a pánské jízdy.

S nadcházejícím obdobím Vánoc můžete využít dárkové poukazy pro svoje blízké.

Darujte jim odpočinkové procedury nebo relaxační lázeňský pobyt, ušitý přímo na míru. Stačí pouze kontaktovat recepci Lázní Mšené a nemusíte se více starat, personál lázní vám ochotně poradí, jaký pobyt či balíček vybrat. Můžete vybírat z vánočních dárkových procedur – v programu Harmonie si můžete zvolit pro dámy například čokoládový balíček s masáží, zábalem a koupelí, pány by mohl potěšit zážitek chmelovo-pivní. Další procedury mohou být klasického lázeňského ražení i netradiční balíčky procedur. Můžete zakoupit i rozličné pobyty od klasických víkendových a týdenních procedur přes mimořádnou nabídku programů.

Navštivte webové stránky Lázní Mšené
www.msene.cz
a nebo ještě lépe – přesvědčte se sami na vlastní oči o této oáze klidu!