Dárkový balíček VICHY

Dárkový balíček Vichy lze zakokoupit v pěti různých variantách, vždy se jedná o dva produkty doplněné o Micelární odličovací vodou ZDARMA a dárkem k produktům je bílý kosmetický kufřík.

Essentielles

V růžové transparentní taštičce slečny najdou čistící pleťový krém o obsahu 100 ml zdarma, Fluid nebo Krém a Tělové mléko nebo Sprchový krém.
Řada Essentielles obsahuje polyfenoly z růží – vysoce účinné antioxidanty, které chrání květiny před útoky vnějšího prostředí a zajišťuji jejich přirozenou svěžest. Dále pak také alantoin, glycerin a karitové máslo pro hydrataci, ochranu a rozjasnění pokožky. Produkty neobsahují parabeny.

Essentials proti vráskám – od 40 let

Vitaminové krémy proti vráskám Garnier Essentials jsou určené pro pleť, která potřebuje intenzivně hydratovat a zároveň bojovat proti vráskám. Tento výživný krém hydratuje pleť 24 hodin a poskytuje jí dlouhodobý komfort. Je obohacený o antioxidační aktivní látky a pomáhá tak chránit pleť před každodenními nepříznivými vlivy, které způsobují stárnutí, a pomáhá předcházet vzniku vrásek.

Hair Care Garnier

Vlasová péče Garnier je vhodná pro každého, vybrat si můžete z řady určené k ochraně barvy, prostředků podporujících objem a hustotu vlasů i regenerační péči. Jako dárek najdete u Aloe Vera kolekcí ručník v typicky zelené, svěží barvě Garnier.

innéov

Dvouměsíční kúra (dvě balení vybraných produktů) je k dostání ve výhodné nabídce se slevou 250 Kč (10 EUR) pro se maximalizaci efektivity a účinnosti nutrikosmetických doplňků stravy innéov díky jejich dlouhodobému používání.

La Roche-Posay

La Roche-Posay přichází tento rok s jedinečnou vánoční nabídkou. Chce svým zákazníkům představit exkluzivní dárkovou krabičku s hodnotným dárkem – řasenkou Respectissime Extension v hodnotě 450Kč. V lékárnách bude možné si vybrat z pěti druhů vánočních balíčků.

Lancôme

Již tradičně představuje značka Lancôme speciální dárkové kazety se svými nejúspěšnějšími produkty. Dárková balení v sobě tento rok ukrývají například velmi oblíbený parfém Trésor in Love, revoluční Génifique aktivátor mládí, nebo novou řasenku Hypnôse Precious Cells. Dárkové kazety jsou k dostání v Lancôme Beauty Institutu a ve vybraných parfumeriích Sephora, Marionnaud, Douglas, Fann, Marionnaud SK a Fann SK.