Na své straně mají záviděníhodné DNA, ale tak jako my i ony bojují s nečistou pletí, se zažloutlými nehty či zuby. Jak to dělají? Jaké jsou jejich tajné zbraně? Dočtete se v našem článku.

Když je přepadne chuť na sladké, …

…místo čokoládové tyčinky vyndají z kabelky vanilkovou esenci a přičichnou si k ní. Modelka Vikki Nixonová tvrdí, že to skutečně funguje. Uspokojí se tím chuť na sladké, ale nepřibere ani deko.

Když se jim na pleti objeví červený pupínek…

…sáhnou rychle po kapkách na oči. Zní to nesmyslně, ale modelky to mají vyzkoušené. Oční kapky působí antisepticky a rychle hojí záněty. Pupínek přestane bolet, zmizí začervenání. Aby se vysušil a úplně zmizel, potřou ho poté tea tree olejíčkem.

Když jim po barevných lacích zežloutnou nehty…

…mají na to jednoduchý trik. Vytvoří si bělicí pastu z 1 lžíce peroxidu vodíku a 2 a 1/2 lžíce zažívací sody. Nanesou ji vatovým tampónem na nehty a nechají působit 5 minut.

Když mají podrážděnou pleť…

…od častého agresivního odličování, vymění veškerou kosmetiku za čistý kokosový olej. Odlíčí se jím, zbaví pleť nečistot, ale zároveň ji ošetří. Pro osvěžení a zklidnění používají termální vodu ve spreji.

Když chtějí mít zářivě bílé zuby…

…nechají si je profesionálně vybělit. Jak jinak. Ale aby efekt vydržel co nejdéle, poctivě si zuby čistí po každém pití, které je může zbarvit. To znamená, že vytahují kartáček po ranní i odpolední kávě či večerní sklence červeného vína.

Mohlo by vás také zajímat: Grammy: Móda z červeného koberce