Všechny produkty Korff Sun Secret jsou:

  • Bez konzervačních látek parabenů
  • Bez alergenních vonných látek
  • Dermatologicky a mikrobiologicky testovány
  • Testováno na nikl, chrom, kobalt, rtuť a palladium

Představujeme Vám farmaceutické výrobky KORFF pro ochranu pokožky pleti i těla při opalování:

Řadu Sun Secret s exkluzivní směsí účinných látek anti age s protistárnoucím účinkem a ochranným DNA Safe Komplexem. Ale nejen to, 14 slunečních výrobků, které jsou voděodolné s širokým spektrem ochrany. Ošetření, které poskytuje dlouhotrvající opálení.

Pět elegantních výrobků PRO PLEŤ
, které mají zachovat její krásu a zjemňují nedokonalosti a vrásky. S výtažky z yerba santa (svatého listu z jižní Ameriky) a hrášku pro anti-aging.

Opalovací krémy SPF 50, SPF 30 a PSF 15 + dvě speciality: Krém na okolí očí a rtů SPF 30 s přídavkem vitamínu E, jehož ctností je působení proti volným radikálům, a výtažek z mořské zlaté řasy, který chrání pokožku před agresí vnějších vlivů. Sun Stick SPF 50 na citlivé oblasti, nutný pro sezonní ochranu s účinnou látkou soft-focus pro zmatnění pokožky, potlačují efekt lesklých oblastí a zjemňují vrásky.

Sluneční ochrana PRO TĚLO pro všechny typy pokožky.

Tělové mléko SPF 50, SPF30, SPF 15 a SPF 6 poskytují pokožce zářivost a zlepšují tonus a pružnost. Nepostradatelným výrobkem pro suchou pleť musí být Sluneční olej ve spreji SPF 6 s vitamínem E, který má uklidňující účinky a chrání před oxidačním stresem, a s výtažkem ze zlatých mořských řas, který stimuluje účinek anti-agingu.

Vylepšete pleť Supertanning opalovacím krémem obohaceným o Melanobronze™, který umocňuje opálení, a Sluneční super opalovací osvěžující vodou Rapid.
Oba výrobky jsou bez SPF faktorů určeny pouze pro tmavší typy pleti nebo pro použití v soláriích.

Po opalování je nezbytný krém po slunění. Dvě speciality Korff Sun Secret:
Pro všechny typy pleti je působivé Mléko pro pleť i tělo po opalování After Sun: zvláčňující a uklidňující, zlepšuje hydrataci a dává pocit komfortu a svěžesti. Speciálně pro pleť jsou vyvinuty Kapky po opalování After Sun, hydratační bomba, která zklidňuje a chrání nejcitlivější oblasti, dodává jim zářivý vzhled a jedinečnou měkkost, čímž se zabrání jakékoliv známce stárnutí pokožky a zachová si jas a svou krásu.

Výrobky je možné zakoupit na prodejně:

DIBI CENTER LA ESTETICA
U KANÁLKY 1585/9
PRAHA 2 VINOHRADY

nebo na e-shopu: www.lakosmetika.cz