Kromě kultu hubnutí, který je v Asii poměrně snadné zvládat, protože Asiati a Asiatky mají od přírody velmi rychlý metabolismus a jejich stravovací návyky jsou daleko lepší než ve zbyku světa, funguje také kult krásy. Ideál je mít co možná nejsvětlejší pokožku, úzkou tvář, co největší oči a hlavně žádný podbradek. V Asii téměř neseženete kosmetiku, která by v sobě neměla složky pro bělení tváře. Kromě toho však dívky přistoupily k novému trendu a obličej si olepují izolepou a poté maskují make-upem. Make-upu ostatně používají opravdu velké množství, ale ne proto, aby zamaskovaly nedokonalosti, které téměř nemají, ale proto, aby tvář vymodelovaly.

Izolepou si totiž vypnou kůži v místech, kde zkrátka funguje zemská přitažlivost a kůže je trochu povolená. Máme to tak opravdu každý, ale Korejky se rozhodly vést proti povislé kůži válku. Kromě toho se také naučily pracovat s tekutým latexem, který se používá ve fimovém průmyslu a tvoří se z něj různé jizvy, oděrky, díry po střelách apod. Korejky z něj tvarují nové delší, větší, širší nosy, rty a vůbec cokoli, co je podle nich potřeba změnit.

Kromě toho také touží po větších očích a když nestačí zvětšit je opticky pomocí líčení a světlých barev, sahají po čočkách, které alespoň zvětší jejich panenky nebo jejich kukadla opticky rozsvítí. Umělé řasy jsou každodenní rutinou, o tom ani nemluvíme.

V galerii naleznete fotky dívek před a po. Respektive s líčením a jak vypadají, když ho sundají. Rozdíl je opravdu fascinující!