Nedostatek aminokyselin

„Není ošklivých žen; jsou jen ženy, které se neumějí udělat krásnými.“ Coco Chanel

Krásný citát od francouzské návrhářky, že? Nelze než souhlasit. K tomu, aby naše vlasy rostly, byly krásné a zdobily náš obličej, jsou důležité aminokyseliny, které jsou základem struktury bílkovin.

Ty jsou nezbytnou součástí každé buňky v organismu – vytváří svaly, nehty nebo právě vlasy. Proto nedostatkem bílkovin vlasy trpí, třepí se a je zpomalován jejich růst.

Jaro je tady

Stejně jako naše tělo, tak i vlasy zaplatily v zimě svou daň a nyní potřebují jarní vzpruhu. Pryč s poškozenými konečky. Začněte vyživovat vlasy zvnějšku i zevnitř, protože výživa je základ. Když tělo nedostane potřebné látky ze stravy, dodejme mu je pomocí doplňků stravy.

Začněte s přípravky, na které se můžete jednoznačně spolehnout. Zakoupíte je v každé dobré lékárně. Již řadu let je na trhu osvědčený přípravek Revitalon od společnosti VITAR. Jedinečná receptura a bohaté složení dělají z Revitalonu nejkomplexnější výrobek na trhu.

Kapsle Revitalon probudí opět krásu, lesk a pružnost vlasů. Obsažené přírodní extrakty, aminokyseliny, kyselina hyaluronová, účinná kombinace vitaminů a minerální látek působí pozitivně i na pevnost nehtů a mladistvou svěžest pokožky.

Komplexní program Revitalon pro krásné vlasy

Jak moc Revitalon a jeho komplexní péči potřebujete? Zjistěte si v testu, jak jsou na tom vaše vlasy, nehty a pokožka. Spolehněte se na program komplexní výživy vlasů. Základním stavebním kamenem krásných vlasů jsou kapsle Revitalon. Dále podpořte krásné vlasy následujícími kroky:

Krok 1: Aktivační šampon Revitalon. Protože je vhodný pro každodenní použití, tak vlasy nezatěžuje, naopak je hydratuje. Podporuje jejich růst a dodává jim prospěšné látky od kořínků. Je vhodný pro jakýkoliv typ vlasů, pro muže i pro ženy.

Krok 2: Obnovující kondicionér Revitalon se aplikujte po umytí Aktivačním šamponem Revitalon. Pomáhá k lepšímu rozčesávání vlasů, obnovuje je a dodává jim lesk. Nezatěžuje vlasy, a proto ho můžete používat každý den. Stejně jako Aktivační šampon Revitalon je vhodný pro jakýkoliv typ vlasů, pro muže i ženy.

Krok 3: Vlasový stimulátor je intenzivní bezoplachová kúra. Omezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. Jedná se o přípravek s vysokou koncentrací účinných látek. Aplikuje se přímo na pokožku a stimuluje tedy růst vlasů od jejich kořínků. Vlasy nemastí a dodává jim přirozený krásný vzhled. Je vhodný jak pro muže, tak pro ženy.

Trpělivost krásné vlasy přináší

Všechno nelze hned, a proto mějte trpělivost. Jak je známo, vlasy rostou asi 1 cm za měsíc, a tak je pozitivní efekt Revitalonu viditelný za 3-4 týdny. Revitalon podpoří viditelné zlepšení vzhledu a struktury vlasů i následný růst, proto je doporučená doba užívání po dobu 2-3 měsíců.

Revitalon - program komplexní péče výživy vlasových buněk zakoupíte v lékárnách, na lekarna.cz nebo na e-shopu společnosti VITAR. Využijte dárkového balení, které obsahuje 90 kapslí, aktivační šampon a obnovující kondicionér ZDARMA.