A tak se tedy stalo, že k ní jednoho dne přistoupil na ulici neznámý muž s kelímkem s vodou, kterou jí chrstnul z bezprostřední blízkosti do obličeje. Ovšem o vodu se bohužel nejednalo, šlo o kyselinu, která Katie znetvořila během chvilky obličej, krk i horní část těla. Onen muž byl komplic Danniela Lynche. Oba byli za svůj čin odsouzeni k trestu odnětí svobody na doživotí.

#clanek|3521533|3521523#

Ale zpět ke Katie. Ta se z hrůzného zážitku pomalu vzpamatovávala v nemocnici, kde tým lékařů dával postupně její tělo do pořádku. Katie souhlasila s poměrně radikální léčbou, kdy jí byl v podstatě stažen obličej z lebky a kůže nahrazena novou ze zad.

Dnes je Katie Piper šťastnou maminkou tříleté holčičky, založila nadaci, která pomáhá podobně znetvořeným lidem, vydala knihu nesoucí název Krásná a je zkrátka úspěšná v tom, co dělá.

Prohlédněte si galerii, kde najdete, jak Katie Piper vypadala před útokem, jak po něm a zřejmě i pochopíte první myšlenku rodičů Katie, když ji po incidentu spatřili. "Říkali jsme si, jestli je dobře, že tu tragédii naše dcera přežila," přiznali. V galerii najdete také současnou podobou Katie.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!