Make up artist neboli profesionální vizážista je atraktivní zaměstnání, které umožňuje být časově flexibilní. Ideální práce pro kreativní ženu Proměňte své nadšení pro make up do vzrušující kariéry. Jako vizážista zažijete pocit skvělé seberealizace. Budete součástí důležitých a vzrušujicích momentů v životech lidí, ať už to jsou svatby či jakkékoliv další nezapoměnutelné okamžiky každého z nás. Profesionální vizážisté jsou v současné době žádáni víc než kdykoliv předtím. Pracují s celebritami jako jsou modelky, herci, politici a hudebníci.

  • Jako vizážista budete pracovat i s klienty, kteří budou Vaše služby potřebovat pro speciální příležitosti jako jsou svatby, oficiální společenské akce a oslavy. Vizážistika je oborem neustále se rozvíjejícím a možnosti seberealizace v tomto obou jsou nepřeberné. Nicméně za jakýmkoliv úspěchem stojí nutnost kvalitního vzdělání, přípravy a praxe.

Přední škola líčení SURFACE nedávno představila nový kurz pro ty, které by se chtěly stát profesionálními vizážistkami. Je to intenzivní kurz podstavený na nejmodernějším studijním plánu akreditovaný MŠMT. Nazývá se BEAUTY MAKE UP KURZ. Trvá 10 pracovních dnů. Velká část se věnuje praktické části. V jehož rámci se naučíte základní techniky až po ty nejnáročnější techniky Svatebního líčení, proškolí Vás i v oblasti Hairstylingu, který je neoddělitelnou součástí práce vizážisty. „ V současné době nacházejí uplatnění hlavně vizážisté, kteří jsou schopni docílit „total looku“, tedy komplet nalíčení i učesání“, dodává Barbora Nevická, make up artist a lektorka SURFACE professional make up school. V kurzu se pracuje na modelkách, make upy se poté fotí v profesionálním ateliéru, studenti si tak z kurzu odnášejí i portfolio svých prací.

Po absolvování kurzu máte tedy vše, abyste vykročily na dráhu profesionálního vizážisty.

Více informací na www.surfacemakeup.cz

Tip KAFE.cz: Proměny na KAFE.cz, které realizovalo SURFACE