Přijetí nového života, ztracená sebeláska

Štěstí se po autonehodě z jejího života vytratilo. Zkoušela se s depresemi poprat všemožnými způsoby, od meditačních technik až po farmakologickou léčbu antidepresivy. Nic z toho nepomáhalo, nic z toho jí štěstí do života zpět nepřineslo. Chtěla se znovu vrátit ke svému životu. Už před nehodou byla velmi aktivní v influencerském světě sociálních sítí. Ale ani toto nepřinášelo žádnou úlevu a touhu vrátit se zpět do reálného života. Uvědomila si, že musí přijmout sama sebe se vším reálným, co jí osud přichystal.

Na správné cestě

V roce 2010 se rozhodla natočit své první video o pozitivní přístupu k životu a motivaci. Chtěla tím inspirovat další lidi, kteří se potýkají se stejným problémem, jako ona. Už po prvním zveřejněném videu byla obklopena spoustou mladých lidí, kteří se snažili jeden druhého vzájemně inspirovat. Získala finanční prostředky pro výzkum poranění páteře a míchy, aktivně přednášela na školách a univerzitách o bezpečnosti silničního provozu. Zahájila kampaně v televizi a rozhlase, kde apelovala nad dodržováním bezpečnosti na silnicích a prevencích autonehod. Když jednoho dne přestala fungovat její webová kamera a ona nemohla poslat do světa další ze svých videí, rozhodla se, že založí svůj vlastní web. A tak o tři roky později vznikl web Jordan Bone.

Začala natáčet kosmetické tutoriály a motivační videa. Vždy měla ráda líčení, měla velký přehled ve světe kosmetiky, proto se pro ni tutoriály o líčení staly zcela přirozené. Získala si velkou základnu fanoušku, kteří ji v jejím snažení podporovali a podporují.

Nepříjemné dotazy, nepříjemná pravda

Jordan byla velmi často tázána, proč ve svých tutoriálech o líčení drží tak podivně štětec či řasenku, proč nepropne zcela dlaně, proč drží předměty tak či onak. Dotazy typu „Co to máš s rukama“ se v komentářích objevovaly se vzrůstajícím počtem sledovatelů čím dál častěji. Jordan byla vystavena poslední velké zkoušce. Rozhodla se pro své fanoušky natočit video s názvem „My Beautiful Struggle“, ve kterém vysvětlí důsledky svého zranění detailně. Po autonehodě neochrnula pouze od pasu dolů, mícha byla přerušena o něco výš, v místě hrudní páteře. Proto je částečně ochrnutá také na ruce. Bez skrývaných emocí odhalila světu pravdu, se slzami v očích, přes fyzickou bolest ukázala, jak je pro ni těžké otevřít tubu s řasenkou, namalovat si oči, rty … Toto emotivní video má v současné době přes 17 milionů zhlédnutí. Přes neskrývané emoce a upřímnost k sobě samé se mohla posunout dál, vyrovnat se se svým osudem a žít svůj život dál.