Jaké jsou momentální trendy v účesech?

Obecně letí romantické výčesy, lesklé ohony nebo copy, elegantní polovýčesy (velice populární, koruna vlasů dělá objem a pramínky po stranách obličeje vytváří žádaný efekt – můžou být rovné, kudrnaté, vlnité..), okouzlující drdoly, retro sexy kudrny, dlouhé svěží lokny nebo kaskádovité vlny, různé varianty oblíbeného účesu bob, či krátké pánské účesy.

Jaký typ účesů se hodí pro dlouhé vlasy?

Když máte dlouhé zdravé vlasy, stačí je umýt kvalitním šamponem na zvýraznění lesku, do kořínků aplikovat objemové tužidlo a po vyfoukání přes kulatý kartáč vlasy upravit do přirozeného účesu. Lybar lak na vlasy Pro lesk vlasů zabezpečí konečnou úpravu – oslňující lesk a fixační účinek, rovněž ochranu před větrem a vlhkostí.

Nebo můžete vlasy z obličeje vyčesat do horního výčesu a zbytek nechat v kaskádách padat na ramena. Po zafixovaní lakem Lybar lak na vlasy Silně tužící bude účes odolný před nástrahami počasí i nepředvídaných okolností.

Pokud máte dlouhé ale jemné vlasy, můžete si pomoci vlasovými výplněmi, nebo zvolte účes s vlnkami, které kadeřník zpevní tužidlem Lybar pro Jemné vlasy. Po vyfoukání a natočení vlasů se vlny upraví stylingovým krémem Lybar Extra silně tužícím a nakonec se účes fixuje lakem na jemné vlasy.

Jaký typ účesů se hodí pro krátké vlasy?

U krátkých vlasů vyniknou oči a rty. Je hezké, když má účes objem v temeni hlavy (použijeme-li např. pěnové tužidlo Lybar pro Objem vlasů). Boční partie domodelujeme pomocí stylingového krému Lybar extra silně tužící. A nesmíme zapomenout na lesk – Lybar lak na vlasy pro Lesk vlasů. Krátké účesy dávají hodně možností pro použití různých doplňků.

Pokud chcete překvapit partnera i své okolí, požádejte kadeřníka o dočasné příčesky. Nic tím nepokazíte a v danou chvíli zazáříte k nepoznání.

Jaký typ účesů se hodí pro kudrnaté vlasy?

Kudrnaté vlasy jsou velikým darem od přírody, kterého si však paradoxně málo vážíme. Jsou suché a často neposlouchají, ale když je budeme důsledně hýčkat a dopřejeme jim dostatek hydratace a výživy (kvalitní šampony a kondicionéry i masky pro kudrnaté vlasy), překvapí nás bohatou a lesklou texturou. Stačí pak jen vlasy upravit, vyzdobit vlasovými doplňky a ony zazáří tak, jako žádné jiné.

www.lybar.cz