Kulatá hebkost: bio balzámy na rty eos

Eos je inovativní kosmetická značka v segmentu pleťové kosmetiky, která na český trh nově uvádí čistě přírodní balzámy na rty s certifikací USDA Organic, americkou národní formu certifikace udělované podle kritérií pro ekologické zemědělství.

Balzámy na rty eos jsou plné vitamínu E s antioxidačními účinky, zvláčňujícího bambuckého másla a jojoby a udržují rty hydratované, jemné a hebké. Kulaté obaly s úpravou Soft Touch jsou výjimečně jemné na dotek a praktické do ruky. Balzámy se díky nim velmi pohodlně používají a snadno nanášejí.

Zvláčňující balzámy na rty eos jsou v nabídce ve čtyřech výtečných variacích: jahodový sorbet, letní ovoce, borůvka Acai, sladká máta

Doporučená maloobchodní cena: 169 Kč
V prodeji v síti parfumerií Douglas, dm a Rossmann

Čím jsou balzámy na rty eos mimořádné?
• 100% přírodní & s bio certifikací USDA (vyrobené z 95 % z certifikovaných bio surovin)
• neobsahují vazelínu ani parabeny
• revoluční kulový tvar balzámu lehce klouže po rtech
• Soft Touch úprava obalů v zářivých barevných odstínech

Hlavní složky:
• Jojobový olej – poskytuje dlouhotrvající hydrataci
• Bambucké máslo – hydratuje, zjemňuje, vyživuje
• Vitamín E – pečuje a chrání díky antioxidačním účinkům

evolutionofsmooth.com


Essence trendová edice “lights of orient”

Orientální krása! Nechte se unést na dobrodružnou cestu do světa tisíce a jedné noci s novou trendovou edicí essence „lights of orient“!

Trendová edice je exkluzivně k dostání pouze na e-shopu KupKosmetiku.cz do vyprodání zásob.

Poznejte orient, pulzující tržiště, pouštní krajinu a rytmus břišních tanců… Orientální look s tmavě černou oční linkou a zlatavými odlesky je nutností. Barvy této edice jsou hřejivé jako arabské slunce. Převládá krémová, zlatá, měděná a různé odstíny červené. Zlaté tetování skvěle vynikne na opálené pokožce. Orientální sprej na tělo v sobě snoubí hřejivou květinovou vůni a dotek svěžesti, a stane se tak dokonalým společníkem pro horké letní dny.

Kartáčky Megasmile: Viditelně bělejší zuby bez zubní pasty

Zubní kartáček Megasmile Black Whitening a sonický zubní kartáček Megasmile Sonic Black Whitening byl oceněn mezinárodní cenou pro design «Reddotaward».

Pusťte si do koupelny skutečného frajera nebo sexy číču. Zubní kartáček Megasmile vás dostane. Čím? Vším! Zářivý úsměv bez poškozených zubů či dásní a umělých zásahů.

Patentovaná technologie

Oživte svou koupelnu zubním kartáčkem, který si zamilujete. Neotřelý design a patentovaná technologie, díky níž bude váš chrup viditelně bělejší bez škodlivých zásahů. To jsou hlavní výhody Megasmile.

Megasmile přináší revoluční pojetí v čištění zubů, nabízí celou škálu možných řešení vhodných skutečně pro každého. Nabídkou uspokojí ženy stejně jako muže, děti jako seniory, vyhoví dokonce i těm, kteří nosí rovnátka, a vyžadují tudíž speciální péči.

Rozhovor s výhradním distributorem kartáčků Megasmile Petrosem Karidisem:

V čem jsou kartáčky Megasmile tak revoluční?
Jedná se o patentovanou technologii aktivního uhlí. Částečky uhlíku obsažené ve štětinkách jsou mírně abrazivní, a tím pádem odstraňují lépe skvrny a nečistotu.

Jak se zrodila myšlenka tyto kartáčky vyvinout? Byla to dlouhá cesta nebo spontánní nápad?

Zakladatelem značky je Dr. Rolandem Zettelem, který v Teufenu/St.Gallenu vede zubní kliniku a vyvíjí svoje produkty na základě poznatků z praxe. Primárně značka Megasmile měla být jako privátní značka právě pro jeho kliniku, ale na základě reakcí od zákazníků se pan Zettel rozhodl prodávat i do jiných států.

Po jaké době používání pozná dotyčný efekt Megasmile? Jak často se mají zuby čistit, skutečně po každém jídle?
Ideální je čistit 2x denně. Pokud čištění věnujete alespoň 3 minuty, tak již po třech dnech uvidíte efekt.

Kolik toho zubní kartáčky Megasmile vydrží? Jak často je třeba je měnit?

Toto je velice individuální, každý jsme jiný a jinak tlačíme na kartáček. Podle toho se také štětinky opotřebovávají.

Používají se s klasickou zubní pastou?
Samozřejmě se mohou používat s klasickou pastou, ale pro dosažení kýženého efektu doporučujeme nejdříve vyčistit bez pasty a pak nanést pastu pro příjemný svěží dech.

Více na: www.megasmile.cz

KANTU Yoga Shala

Kantu rozšiřuje nabídku přírodních produktů pro jógu. Představuje novou kolekci interiérových vůní YOGA SHALA - Room Spray (osvěžovač vzduchu) a Oil Blend (směs éterických olejů) ve dvou variantách. Všechny produkty této řady jsou čistě přírodní a používají pouze 100% čisté éterické oleje.

“Shala” v sanskrtu znamená “domov” a Yoga Shala je místo pro jógu, místo setkávání pro studenty jógy. Nová kolekce Kantu Yoga Shala je navržena tak, aby rychle a snadno vytvořila nádhernou a čistou atmosféru, ať už v prostoru na cvičení jógy, doma nebo v kanceláři. Ze všech smyslových vjemů jsou vůně mozkem vyhodnocovány nejrychleji; aromatické molekuly se nádechem dostávají do krevního oběhu a mohou tak blahodárně působit na celý organismus, pozitivně ovlivnit emoce, vyvolat radost, uvolnit stres i povzbudit unavenou mysl. Vzhledem k antivirovým a antibakteriálním účinkům použitých esenciálních olejů výrobky Kantu Yoga Shala přírodně desinfikují vzduch a jsou tak ideální pro použití nejen při jógové praxi, ale kdekoli, kde v místnosti pobývá více lidí.

Kantu promění vzpomínku na dovolenou a jógovu praxi na vzduchu provoněném sluncem a vánkem od moře a nasyceném omamnou vůní místních bylin v realitu pokaždé, kdy budete chtít.

Sada Room spray a Oil Blend příjemně osvěží vzduch, vyčistí jej od negativních energií a dodá pozitivní povzbuzení do vydýchaných prostor.

FRESH
Povzbuzující a energizující směs svěží a lehké citrónové trávy s radostným prosluněným pomerančem doplněné osvěžujícím citrónovým nádechem litsey dodá energii, zklidní nervový systém a projasní duši. Zbavuje negativní energie.
Obsahuje 100% esenciální oleje:
• Citrónová tráva - detoxikační, energizující, povzbuzující, počišťovač prostoru i duše
• Sladký pomeranč - jasné radostné tóny vyvolávající radost a otevírající srdce
• Litsea - obnovuje životní sílu, navozuje relaxaci, jasnost mysli a prozáří den

BREEZE

Čistá osvěžující směs, která v malé lahvičce představuje náladu, barevnost a energii Středomoří... Kombinace tymiánu, posvátné byliny starověkých Řeků a Římanů ceněné pro schopnost posílit celé tělo, oživit ducha a povzbudit mentální aktivitu, rozmarýnu, který se používal pro očistu prostoru od negativity a pro ochranu a jehož přítomnost pozvedá vibrace v místnosti, a máty, jež dodává směsi svěžest, podporuje dýchání a soustředění. Kompozice je doplněna lehkým a sametově jemným, nezvykle dorůžova laděným buketem eukalyptu, který probouzí bdělost, zlepšuje produktivitu a zároveň má antivirové účinky.

Obsahuje 100% esenciální oleje:
• Rozmarýn - zlepšuje koncentraci, posiluje tělo i ducha, čistí od negativity, pozvedá náladu
• Máta - otevírá dýchací cesty, osvěžuje, působí jako mentální stimulant a povzbuzuje psychické schopnosti
• Eukalyptus - revitalizuje mysl, inspiruje, povzbuzuje, přivádí naše vztahy do světla, vztah k nám samotným, ostatním i všemu božskému. Má antivirový účinek.
Room spray - pro osvěžení vzduchu nastříkejte bohatě do vzduchu v okolí, pozor na přímý kontakt očí.
Oil blend - nakapejte 5 -12 kapek do aromalampy nebo difuzéru.

• osvěžovač vzduchu ve spreji s čistě přírodními éterickými oleji 399 Kč (150 ml)
• směs 100% éterických olejů pro použití v aromalampě nebo difuzéru 190 Kč (5 ml)
V prodeji na
www.kantu.cz a v jógových studiích.

The One Lip Sensational: Tekutá matná rtěnka

Tekutá rtěnka Lip Sensation s příjemnou tekutou texturou a efektem inspirovaným přehlídkovými moly zajistí okouzlující výrazné rty - to vše se sytým barevným krytím tradiční rtěnky.

Proč je jedinečná?

• Plné barevné krytí v intenzivních odstínech • Hebký, sametově matný efekt

• “Plyšová” aplikační tyčinka zajistí precizní nanesení a dokonale hladkou vrstu

• Tekutá rtěnka s lehkou, hladkou texturou

Tekutá matná rtěnka The One Lip Sensation 5 ml, Oriflame, 279 Kč

Marionnaud Skin Care MEN je novou řadou péče o pleť i celé tělo pro muže

Zatímco ženy se povětšinou rády hýčkají a péči o pleť a tělo věnují spoustu času, pánové jsou na tom (zatím) o poznání hůře.

Nicméně i mužská pleť potřebuje hydrataci, výživu a časem i protivráskovou péči. Aby muže kosmetika zaujala a přijal ji do svého rituálu každodenní hygieny, musí být „stručná, jasná a výstižná“. Přesně taková je i nová řada kosmetiky pro muže Marionnaud Skin Care MEN, která nabízí 11 přípravků pro péči o pleť i celé tělo. Elegantní, ale jednoduché obaly v sobě ukrývají funkční přípravky, se kterými je radost pracovat. Tři produkty denní péče (krém na holení, denní krém, čisticí gel) jsou navíc k dostání také v menších, cestovních baleních. Všechny novinky jsou k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.

Jednoduchost, nemastné textury, funkčnost a jemné vůně. Takové požadavky má na pánskou kosmetiku většina mužů a je jedno, zda to jsou sportovci, intelektuálové, hipsteři či byznysmeni. Všech jedenáct produktů nové pleťové a tělové kosmetiky pro muže Marionnaud Skin Care MEN tato pravidla beze zbytku dodržuje. Sada kompletní kosmetické výbavy každého moderního muže čítá krém na holení, balzám po holení, čisticí gel, pleťový peeling, pleťový denní krém, protivráskový krém, oční krém, hydratační fluid, energizující gel, tělový a vlasový sprchový gel (2 v 1) a antiperspirant.

Intimní gel. Víte, jak ho správně používat?

Intimní hygiena hraje nezastupitelnou roli u žen v každém věku. Je velmi důležitá, protože ovlivňuje mnoho oblastí, a to nejen zdraví, ale i pocit tělesné pohody, až po oblast partnerskou. Ženský organismus je dost složitý a má mnoho vlastních ochranných mechanismů. Především intimní partie jsou před škodlivými bakteriemi chráněny mikroorganismy, které jsou ve vzájemné rovnováze. Ale i tato přirozená obranyschopnost může být vlivem mnoha okolností narušena. Nemusí jít vždy o dospělé ženy, ale rovněž i o malé holčičky.

Existují faktory, které obranyschopnost snižují, je to např. v období menstruace, těhotenství a menopauza. Jsou to rovněž i antibiotika, hormonální antikoncepce, stres, strava s přemírou cukru, návštěvy bazénů a delší doba strávená ve vlhkých plavkách, ale i těsné a syntetické oblečení.

Jako prevence působí i nošení prodyšného oblečení a spodního prádla, které neškrtí a pokožka může dýchat. Citlivější ženy mohou reagovat i na silné prací prášky a při depilaci intimních partií. Na trhu jsou intimní pěny a gely, které je možno použít i k depilaci.

Často je diskutovaná i otázka mytí intimních partií. Je dokázáno, že příliš časté mytí mění pH a tím škodí. Důležitá je proto volba přípravků určených k intimní hygieně, která by měla být ženskému tělu přizpůsobena a respektovat jeho pH. Správná intimní hygiena tedy nespočívá v četnosti mytí, které může být i na škodu, ale ve volbě hygienických prostředků.

A jaká je rada na závěr?

Na intimní partie nepoužívejte mýdla nebo sprchové gely, ale speciální prostředky pro intimní hygienu. Jedním z vhodných přípravků je Fytofontana GYNTIMA, která se vyrábí i ve variantě pro malé holčičky již od 3 let.

Fytofontana GYNTIMA dětský intimní mycí gel je velmi šetrný a zároveň bezpečný. Je speciálně vyvinut pro dívky, a to již od 3 let věku. Funguje nejen jako prevence, ale zároveň eliminuje infekce, které by se mohly v pochvě vyskytnout. Jeho složení je pro dětskou poševní mikroflóru vhodné díky přítomnosti kyseliny mléčné, která zachovává zdravé pH, dále obsahuje přírodní antiseptikum výtažek ze šalvěje a látky Bisabolol a Alantoin, které mají regenerační účinky. Tento jemný intimní mycí gel seženete v lékárnách a na internetu v balení 100 ml za doporučenou cenu 110 Kč.

Mohlo by vás také zajímat: Krk a dekolt: 10 rad, jak na ně nebo Jak účinně bojovat proti vráskám