Čas se bohužel nedá zastavit, ale ukazuje se, že přibrzdit ano. Zařazením tablet IMEDEEN® do každodenní péče o svůj vzhled můžete přelstít čas, potlačit výskyt vrásek, pigmentace, zlepšit hydrataci pokožky celého těla, celkově ji omladit a zároveň podpořit účinky svých oblíbených kosmetických přípravků!

IMEDEEN® slaví 20 let od představení prvního přípravku. Znamená to především dárky pro vás!

  • Soutěžte u příležitosti narozenin každý měsíc o výrobky této značky na www.imedeen20.imedeen.cz.
  • Zapojte se do hledání Tváře IMEDEEN®! Možná se tváří značky stanete právě vy a vyhrajete exkluzivní VIP pobyt v Kodani spojený s focením pro mezinárodní reklamní kampaň.

Staňte se tváří značky IMEDEEN®

Pro reklamní kampaň IMEDEEN® v roce 2012 hledáme tři modelky, nové tváře značky. Tyto ženy budou v příštím roce v jednotlivých věkových kategoriích prezentovat přípravky IMEDEEN derma one (ženy 30+), IMEDEEN time perfection (ženy 40+) a IMEDEEN prime renewal (ženy 50+). Cílem soutěže ale není najít klasické modelky dokonalých proporcí, ale spíše usměvavé ženy, ze kterých vyzařuje vnitřní krása, oplývají optimismem a radostí ze života.

  • Z přihlášek zaslaných do 30. listopadu 2011 vybere v závěru letošního roku mezinárodní porota devět finalistek. Začátkem roku 2012 rozhodne o trojici vítězek veřejné hlasování na internetu.

Finalistky získají tablety a kosmetiku IMEDEEN® na jeden rok zdarma. Pro tři vítězky je připraven VIP pobyt v Kodani zahrnující focení s mezinárodně uznávaným fotografem Steenem Evaldem a účast v reklamní kampani značky v roce 2012.

Podrobnosti o soutěži najdete na www.imedeen20.imedeen.cz Přihlášky do soutěže je možné odeslat třeba ihned prostřednictvím formuláře zde.

Více o přípravcích IMEDEEN® a prodej na www.imedeen.cz

Znáte výrobky této značky? Vybere si každý včetně mužů!

  • Ženám po třicítce je určen IMEDEEN derma one™, který účinně potlačí první linky a vrásky! Přípravek zlepšuje kvalitu pleti celého těla, kterou prozařuje a vyhlazuje.
  • Ve čtyřiceti je potřeba pokožku nejen revitalizovat, ale také chránit. IMEDEEN time perfection™ proto pracuje s moderní technologií kombinující revitalizační a ochrannou složku. Přípravek pomáhá zvýšit hustotu a zlepšit stav hlubší vrstvy kůže.
  • Pokožku žen po padesátce pomáhá zpevnit a omladit IMEDEEN prime renewal™, jediný nutrikosmetický přípravek na našem trhu, určený ženám po menopauze. Tablety zpevní ochablou pleť, sníží výskyt vrásek, pigmentových a stařeckých skvrn.
  • Od loňského roku patří mezi nutrikosmetické přípravky IMEDEEN® také man.age.ment™, tablety určené mužům. Novinkou je IMEDEEN vlasy & nehty™ pro krásnější a zdravější vlasy a nehty a IMEDEEN tan optimizer™ pro atraktivní opálení a ochranu kůže před UV zářením určený i pro slunění v soláriích.