Fitness a wellness kluby exkluzivní sítě Holmes Place to v předvánočním čase opět pořádně rozjely a rozdávají dárky na potkání! Ti z vás, kteří se rádi baví, mají od začátku listopadu až do poloviny prosince možnost potkat krásné a energické hostesky v červeném. Objevují se nečekaně ve vybraných pražských barech a klubech a mají pro návštěvníky připraveny soutěže až o 3 500 Kč na výběr služeb klubů Holmes Place. Kdo takovou odměnu získá, má jedinečnou možnost využít ji jako slevu při koupi členství do vybraného klubu a začít tak plnit svá předsevzetí.

Road show probíhá v rámci kampaně Oceňujeme Vaše cíle! Zjistěte, kolik zaplatí Holmes Place za vaše cvičení. V rámci kampaně můžete získat atraktivní slevy na členství či různé bonusy. Stačí navštívit webové stránky klubů a dozvědět se více. Pro všechny zájemce mají kluby také připraveny zajímavé vánoční dárky. Vybírat můžete jak pro sebe, tak pro své blízké. Všechny informace o kampani Oceňujeme Vaše cíle a vánočních dárcích naleznete na www.holmesplace.cz.

Kluby Holmes Place sledují pravidelně nové trendy ve fitness a wellness, a proto i v tomto roce přibylo v jejich nabídce mnoho zajímavých lekcí i cvičebních nástrojů. Klub Premium Anděl otevřel letos již dvě nová studia a nabízí kromě jiného třeba skupinový trénink se závěsným systémem TRX nebo posilování pomocí váhy vlastního těla s názvem Gravity. Naleznete zde také nejnovější model Power Plate pro6. Na těchto strojích si však můžete zacvičit přímo ve třech specializovaných studiích, která naleznete v klubech Premium Karlín, Energy Smíchov a Černý Most.

Za samostatnou zmínku stojí studiové hodiny. Tělo si můžete rozhýbat na oblíbených lekcích zumby, okusit svůdnou novinku Flirt dance nebo třeba navštívit taneční hodinu s tajemným názvem Zouk. Stres a negativní myšlenky zkuste uvolnit při skákání na trampolínkách. Mysl si pročistíte a tělo protáhnete na pestré nabídce lekcí body&mind.

Nečekají vás jen novinky ze světa fitness. Centra krásy a relaxace Spa & Beauty v klubech Holmes Place nabízí mnoho zajímavých kosmetických ošetření pro vaše unavené tělo a mysl. Vybírat můžete ze stálé nabídky kosmetických služeb, masáží nebo exoticky znějících procedur. V chladném předvánočním období určitě oceníte aktuální novinky: prochladlé tělo prohřejete a prokrvíte díky skořicovému zábalu, vaši mysl přenesou do teplých krajin tichomořské procedury Pacifica. Pro ty otrlejší je určena skvělá uvolňující masáž bambusovými holemi. Stačí se jen objednat.