Hitem letošní sezony je Thermage, radiofrekvenční lifting, který při svém uvedení na trh způsobil doslova revoluci. Svou nenáročností a prokázaným účinkem totiž prolomil všechny stávající limity na poli neinvazivních liftingů. Bez jediného zásahu skalpelu, rychle a bezbolestně je díky němu možné dosáhnout výsledků, které dříve poskytovala jen plastická operace. To doposud nemělo obdoby!

Vrásky v obličeji, povislé břicho? Není problém

Thermage si poradí s vráskami, s povislými tvářemi, s váčky pod očima, zpevní kontury spodní části obličeje, zjemní nosoretní rýhy a mnoho dalších drobných nedostatků v obličeji, které nás denně před zrcadlem štvou. Umí také zpevnit pokožku těla vypne dekolt a šíji, vnitřní strany paží nebo stehen a také břicho, které ztratilo svou pevnost, ať už výrazným a rychlým hubnutím nebo po porodu.

Jedno omlazení, prosím

Při ošetření Thermage na kůži působí radiofrekvenční energie, která je přesně zacílena na kolagenová vlákna. Právě kvůli jejich povolování totiž pokožka uvadá. Thermage vlákna stimuluje a nutí je tvořit nový kolagen tak rychle a masivně, jako by jim šlo o život. Úplně tím zastavuje stárnutí pleti a do budoucna jí nařizuje mládnout. Svrchní vrstvy kůže se přitom vůbec nenarušují, a proto není třeba žádné zotavování. Po devadesátiminutové tepelné relaxaci se tak člověk může bez problémů vrátit do práce nebo směle vyrazit na schůzku či do kina.

Kdo si počká, ten se dočká

Efekt ošetření je dlouhodobý. Dostavuje se čtyři týdny po něm a v průběhu dalších šesti až dvanácti měsíců narůstá. Zatímco tedy příroda bude přes zimu spát, my můžeme mládnout a krásnět. I po pěti letech pak pleť vypadá viditelně mladší než před absolvováním Thermage. K takovým výsledkům přitom stačí jediné ošetření.

  • Ve Spojených státech by klienti lékařům kvůli Thermage ruce utrhali, v Česku je ošetření zatím unikátní novinkou. Nabízí ho pouze pražská pobočka mezinárodní sítě špičkových klinik Mediestetik a protože chápe naše podzimní starosti, přichází s exkluzivní 30% slevou. Tak rychle, než se oteplí!