Mohlo by vás také zajímat: 13 kosmetických TOP novinek roku 2013

Anti-age / omlazující krém

Co umí: Vrátit čas! Už při prvním použití dodá hydrataci, takže tvář vypadá hladší a zářivější. Časem zmírňuje vrásky a zpevňuje pokožku. Obsahuje-li UV filtr, chrání i před škodlivými vnějšími vlivy, takže nejen omlazuje, ale stárnutí i oddaluje.

BB / zdokonalující krém

Co umí: Hit poslední doby se může pochlubit širokým záběrem. Spojuje totiž péči i zkrášlení v jedné tubě, tedy krém a make-up. Podle typu umí hydratovat, vyhlazovat vrásky, ubírat na intenzitě pigmentovým skvrnám. Barevně sjednotí tvář a rozjasní ji.

Calming / zklidňující krém

Co umí: Specializuje se na pleť, která přehnaně reaguje na negativní vlivy okolí tím, že zčervená. Mírní zarudlé skvrny a viditelné žilky, pleť posílí, aby lépe odolávala útokům, a chrání ji UV filtrem.

Corrector / maskující krém

Co umí: Platí na různé typy skvrn a flíčků, které sice působí roztomile na štěněti dalmatina, ovšem tváři přidávají roky. Pigmentové skvrny se snadno objeví, ale těžko se jich zbavuje. Krém pokožku vyběluje a ještě působí jako prevence.

Radiant / rozjasňující krém

Co umí: Poradí si s pokožkou, která navzdory pravidelné péči vypadá nějak unaveně a šedě. Nadopuje ji látkami, které povzbudí pleťové buňky k většímu výkonu. A na povrchu zanechá jemný závoj rozjasňujících složek.

Lifting / zpevňující krém

Co umí: Vzdorovat zemské přitažlivosti. Nasadí do akce látky, které brání ochabování pleti, vrátí jí pevnost a pružnost. Zpevní i kontury obličeje.

Nourishing / výživný krém

Co umí: Pohladí suchou pleť, která bývá citlivější. Zmírňuje pocit napínání a pálení, a to hned po nanesení, ale ulevuje i dlouhodobě. Zahání drsnost, kterou cítíte při doteku na pokožce. Časem posiluje odolnost pokožky.

Moisture / hydratační krém

Co umí: Dodá pleti vodu, bez které se její fungování prostě neobejde. Přitom se hydratace velmi snadno vytrácí! Ale moderní krémy dovedou pramínek i do hlubších vrstev pleti, kde déle vydrží. Projeví se to jako hlaďoučká a svěží tvář.

Purifying / čisticí a vyrovnávací krém

Co umí: Vrací rovnováhu pokožce, která má sklon se mastit. Přispěje k jejímu vyčištění, mírní viditelnost pórů. Zklidňuje ji, zmatní povrch a oddálí návrat nežádoucího mastného lesku.

Regeneration / regenerační krém

Co umí: Postaví se útokům z okolí, které způsobují předčasné stárnutí pleti. Slunci, větru, ve městě také smogu. Posílení regenerace ocení také pokožka žen, které žijí ve stresu, málo se hýbají a šidí pestrost jídelníčku.

Další zajímavé články z oblasti kosmetiky najdete také na webu www.vlasta.cz