Slavení svátku sv. Valentýna k nám přišlo ze západu a mnozí na něj nahlížejí pouze jako na americký přežitek. Málokdo již ale ví, kdo vlastně byl sv. Valentýn a proč je spojený s láskou.

  • Dokonce vám odhalíme, že Valentýn byl spojen i s obdarováním zdravím.

Jedna legenda praví, že Valentýn byl kněz, který tajně oddával zamilované páry v době, kdy za vlády Claudia II. bylo v Římě oddávání zakázáno. Druhá, pohanská legenda hovoří o tom, že Valentýn byl velmi moudrý a ctnostný muž a i císař si jeho osoby vážil, vadilo mu však, že přes svou moudrost věří na křesťanství, které v té době mělo pachuť pověr, proto nařídil nad Valentýnem dohled. Právě díky tomuto dohledu se Valentýn setkal s krásnou nevidomou dívkou, do které se zamiloval a stále se modlil o návrat jejího zdraví a zraku. Toto uzdravení se opravdu stalo.

Rádi byste v tento den oslav lásky a zamilovanosti věnovali své polovičce také ten nejcennější z darů – zdraví?

Díky společnosti QMI – Quantum Medical Institut můžete svým nejbližším darovat možnost, jak bezbolestně a kompletně vyšetřit zdravotní stav a předejít tak mnoha zdravotním problémům. Diagnostický přístroj AMP je převratnou novinkou na poli diagnostické medicíny. Naprosto bezbolestné vyšetření bez jediné kapky krve vám umožní detailně analyzovat zdravotní stav. Pomůže zjistit celkový stav organismu, stav imunitního systému, funkci nervového systému, funkci plic, odhalí případné problémy se srdcem, ledvinami, játry a může odhalit i cukrovku nebo třeba žlučníkové kameny.
Jak tedy tento medicínský zázrak funguje? Jde o neinvazivní analýzu, na určité body na těle vám budou přiložena čidla, která pomocí proměření daných hodnot v těle během několika minut analyzují přes sto biologických parametrů. Po analýze následuje konzultace, kde vám jsou všechny naměřené hodnoty vysvětleny a je vám také doporučena případná změna životního stylu, eventuálně návštěva odborníka.

Buďte na svátek zamilovaných originální a stejně jako svatý Valentýn své lásce věnujte možnost žít plnohodnotný zdravý život! Tímto originálním dárkem zároveň sdělujete, jak moc vám na druhém záleží a že chcete ještě dlouhou dobu prožít spokojeně a ve zdraví bok po boku.

Více informací naleznete na www.qmi.cz