Mnoho novinek, které byly vyvinuty pro pobyt ve vesmíru, našly uplatnění v našich životech – detektor kouře, teploměr do ucha, čočky odolné proti poškrábání, polštář z paměťové pěny a nově i speciální diagnostické přístroje. Vědci dlouho přemýšleli, jak při dlouhých vesmírných letech sledovat zdravotní stav kosmonautů, až vytvořili speciální přístroj, který pomocí poznatků z kvantové fyziky dokáže bez jediné kapky krve vyčíst 117 hodnot krve a ukazatelů pochodů v těle.

  • Tento převratný diagnostický přístroj AMP pomůže určit mnoho hodnot ve vašem těle a rozeznat v něm s velkou přesností a dostatečným předstihem před ostatní běžnou současnou diagnostikou jakékoliv projevy nerovnováhy a začátku nemocí ve vašem těle.

Nezanedbání prevence vám přinese zdraví do vysokého věku.

Obecně se do léčby nemocí investuje o mnoho více prostředků než do preventivních prohlídek, lidé své problémy odkládají často na dobu za pět minut dvanáct. Vždy je ale lepší dbát na prevenci, než pak řešit zdravotní problém. Dokonce i prognózy o vývoji zdravotnictví hovoří do budoucna o přesunutí důrazu hlavně na předcházení nemocí. Přístroj AMP se vám v tomto směru stane dokonalým pomocníkem, který do detailů proměří mnoho hodnot, na jejichž základě vám analýza může ukázat cestu k udržení dlouhodobého zdraví a její hodnoty nasměrovat například ke změně životního stylu či návštěvě odborníka.
Výhodou je také, že pokud máte například strach z odběrů krve, nabízí se AMP diagnóza opět jako velmi vhodné řešení! Po pohodlném usazení v ordinaci vám bude přiloženo na kůži několik senzorů a po pár minutách přístroj vyhodnotí naměřené hodnoty, které vám budou následně vysvětleny a předány vytištěné.
Dalším jedinečným diagnostickým přístrojem je konkurent mamografu, tzv. MEIK, který pracuje na základě elektroimpedanční tomografie, nikoli na rentgenovém principu než zmíněný mamograf. Díky tomuto se mohou nechat vyšetřit i těhotné a kojící ženy. Mimo velmi přesné detekce možných tkáňových změn v mléčné žláze prsu dokáže určit změny tkání i kdekoliv na těle, pokud se jedná o tkáně blízko povrchu těla.

MDC – Medical Diagnostic Center

Vám nabízí jedinečnou možnost darovat preventivní prohlídku vašim nejbližším pod stromeček za výhodnou cenu. Nové ponožky a svetr sice zahřejí, ale udělejte pro nejbližší ještě něco víc, postarejte se o jejich zdraví. Tímto originálním dárkem jim zároveň mimoděk vyjádříte, že si přejte, aby tu byli po vašem boku s úsměvem na tváři a bez jakéhokoliv zdravotního trápení ještě dlouhou dobu. Využijte speciální nabídky kombinovaného vyšetření vysetreni AMP - promo cena 1850,- Kč a vyšetření MEIK promo cena 1850 Kč, vyšetření AMP + MEIK promo cena 3450 Kč , kterou v centru diagnostické medicíny MDC získáte po předložení speciálního kódu, který zní: MDCAMP11

Více informací najdete na www.medic.cz