Ve speciálním balíčku si každý člen domácnosti najde to, co jeho tělo právě potřebuje. Během okamžiku se tak můžete zahřát, osvěžit, uvolnit či se nechat namasírovat. A zoufáte-li, že si nevíte rady s dárkem pro babičku či dědečka, pak vězte, že jste právě nalezli to pravé řešení.

Vše v jednom balíčku

  • Skořice obsažená v Opodeldoku hřejivém podpoří krevní oběh a příjemně rozehřeje svaly.
  • Zázvor zmírní bolest a záněty při artritidě a směsice extraktů z rozmarýny lékařské a levandule lékařské uleví od bolesti kloubů a svalů a pomůže při revmatismu.
  • Koňský balsam vyrobený podle tradiční švýcarské receptury je plný blahodárných bylinek a najde využití při bolestech svalů, kloubů, šlach a páteře. Tento balzám v sobě zahrnuje unikátní rašelinový extrakt (Humic Acid), který přípravku propůjčuje velmi silné účinky.
  • Refit Ice gel skvěle pomůže na unavené a namožené svaly, osvěží je a urychlí jejich regeneraci.
  • Tuto vyváženou kombinaci přípravků vhodně doplňuje masážní hvězdice, jež poskytne okamžité uvolnění bolavým svalům. Masáž hvězdicí je vhodné provádět přes oděv kdykoliv během dne.

Přípravky se vtírají 3x až 4x denně nebo dle potřeby na postižená místa. Výrobky nemají žádné vedlejší účinky, nezatěžují organismus, snadno se vstřebávají a nezanechávají mastný film.

Dárkový balíček, který obsahuje Refit Ice gel s mentholem 230 ml, Opodeldok hřejivý 200 ml, Refit Koňský balsam 230 ml a masážní hvězdici, lze od konce listopadu volně zakoupit v lékárnách nebo na internetových stránkách www.bolivaszada.cz. Před použitím je nutno si přečíst informace na výrobku. Doporučená cena za balení je 399 Kč.

Více informací na www.bolivaszada.cz