STAY COOL

V nové řadě Stay Cool, jak již název napovídá, se budete cítit „cool“ i za teplého letního dne. Novinkou této kolekce je bezesporu model Cool Concept Piece. Tento nadčasový typ funkčního prádla s Moving Wing technologií je určen pro vysoce intenzivní sportovní nasazení v těch nejteplejších dnech. Nové letní varianty nabízí Craft pro ženy v růžové a pro muže v zelené barvě.

  • Funkční prádlo Stay Cool je speciálně navrženo pro udržení vašeho těla v suchu v průběhu různě intenzivních outdoorových a indoorových sportovních aktivit v teplých podmínkách.
  • Díky šestikanálkovému vláknu dosahuje výborných parametrů odvodu potu, přičemž zajišťuje chladivý efekt pro dokonalý pocit svěžesti.
  • Pohodlnost prádla Stay Cool je zajištěna plochými švy a ergonomickým, sportovním střihem, který poskytuje volnost při pohybu.
  • V potivých partiích je prádlo doplněno odlehčenou pleteninou Mesh s nízkou hustotou pro dosažení optimální ventilace.
  • Prádlo je ošetřeno antipachovou úpravou a ochranou před škodlivými UV paprsky (UPF 50+).
  • Potisk na prádle je vytvořen sublimační technikou, čímž udržuje jeho prodyšnost.
  • Součástí kolekce jsou také boxerky Craft Cool s cyklistickou vložkou El Light, které slouží jako spodní prádlo pod cyklistické šortky bez cyklovložky. Nabídka v pánské a dámské variantě. Součástí nabídky jsou také doplňky.

V kolekci Stay Cool opět nechybí populární funkční podprsenky na běh či kolo, které loňskou sezonu zaznamenaly veliký úspěch.

Craft na léto nabízí opět dva typy – Sports (Super) Bra a Bike (Super) Bra a kromě klasicky bílé a černé barvy s potiskem přichází nové svěží barvy jara! Kompresní materiál zajišťuje stabilitu prsů i při vysoce intenzivním pohybu. Pro zvýšení ventilace je v potivých partiích doplněn odlehčený Mesh Superlight a ochrana proti škodlivým UV paprskům je zajištěna filtrem (UPF 50+).

Podprsenka Sports (Super) Bra je díky silnějším, přetvarovaným a vypolstrovaným ramínkům vhodná na běh a jiné aerobní aktivity. Tvar ramínek zabraňuje jejich samovolnému padání z ramen při pohybu. Podprsenka Bike (Super) Bra je svým specifickým střihem určena především na cyklistiku a spinning. Díky zakončení spodního lemu pod prsy na lícové straně zvyšuje pohodlí při typické poloze těla na kole.

  • Podprsenky Sports Bra a Bike Bra jsou určeny pro ženy s menším poprsím – košíčky A, resp. B. Podprsenky Sports Super Bra a Bike Super Bra mají přetvarovaný přední díl a jsou určeny pro ženy s větším poprsím – košíčky C, resp. D. Podprsenky Craft doporučujeme nejen ženám sportovkyním, ale i ženám, jež trápí povolené poprsí.

Takže dámy, již žádné výmluvy, nechte se inspirovat a začněte se sportem, který máte rády! Prádlo Craft vám poskytne veškerý komfort.
www.craft.cz, www.vavrys.cz