Trápí vás neustálá kritika partnera? Deník Pravda přinesl deset věcí, které muži nenávidí na ženách. Možná děláte některou z nich – a ani si to neuvědomujete.

Když se tváří nevinně

Muži podle serveru pravda.ru nenávidí, když se ženy tváří nevinně, hrají si na světice, i když to zdaleka není pravda. Podle nich by ženy měly zůstat samy sebou a předvést to, co je na nich nejhezčí. Nikoli ale něco předstírat!

Když kritizují jiné ženy

Pánové tvorstva prý také nenávidí, když ženy kritizují jiné příslušnice něžného pohlaví. Je to sice pochopitelné, protože ženy berou jiné jako rivalky, ale srdce mužů si rozhodně nezískají, když budou v jednom kuse kritizovat účes, oblečení, boty a jiné doplňky dalších konkurentek. Většinu mužů totiž vůbec nezajímá, zda je žena oblečena ve značkovém oblečení poslední módy, ale fakt, že jí to prostě sluší.

Když žárlí

Přílišnou žárlivostí si partnera kolem prstu neomotáte, naopak jej odradíte. Žárlivost ve vztahu značí, že jeden z dvojice nedůvěřuje svému partnerovi. Ale důvěra je přeci základem každého vztahu! Žárlivost je tedy třetí věcí, kterou muži na ženách nenávidí.

Když se na něj věší

Muži nesnášejí věčné stíhačky a ženy, které jsou na nich zcela závislé. Většinu pánů tvorstva nenadchne, když je budete pořád objímat, chytat za ruku a olíbávat – a zvlášť na veřejnosti. Muži dávají přednost ženám samostatným, které se o sebe dokáží postarat. A od těch na nich závislých a dotyků chtivých dávají často raději ruce pryč.

Když mluví v narážkách

Muži jsou prostě jiní než ženy, a tak pokud s nimi chcete komunikovat, ptejte se jich na rovinu – bez narážek a dvojsmyslů. To totiž nejen že často nepochopí, ale ještě je to dokáže pěkně vytočit!

Když žijí jen pro ně

Jistě, muži mají rádi, když je jim žena věrná a stará se o ně, ale nesmí se to přehánět. Nesnášejí totiž, když partnerka zapomene na všechny kamarády a přátele, vzdá se svých koníčků, aby mohla být jen s nimi – a to samé očekává i od mužů. A to může vést k hádkám! Muži prostě nesmějí mít pocit, že žena je jejich vlastnictvím, ale rovnocennou partnerkou.

Když jsou přecitlivělé

Přecitlivělé ženy, které brečí u romantických filmů nebo třeba proto, že si zlomily nehet, muže dohánějí k šílenství. Uplakané citlivky, které si všechno berou osobně, muži přímo nesnášejí.

Když dlouho nakupují

Že muži nesnášejí nakupování, a už vůbec ne několikahodinové, je stará známá věc. Pokud mezi valnou většinu patří i váš partner, raději jej s sebou neberte a vyrazte na nákupy s maminkou nebo kamarádkou, zkrátka s jinou ženou. Je to lepší, než muže vytočit, dívat se na jeho otrávený obličej a poslouchat nadávky, že to bylo naposled…

Když pořád mluví

Ženy, které nezavřou pusu a mluví a mluví dokáží muže opravdu rozčílit. Ženy jsou totiž za minutu schopny vychrlit takové množství slov, které průměrný muž ani nepochytí nebo je nestihne vnímat. Pokud patříte mezi tuto skupinu žen, raději zvolněte a najděte si kamarádku, která vás vyslechne.

Když jim ženy vládnou

Muži nesnášejí nadřazené ženy, které je chtějí ovládat. Ať již ve vztahu nebo v milostném životě – tedy až na výjimky. Zkuste tedy svému partnerovi dát najevo, že on je doma hlavou (i když vy budete krkem, který s ní kroutí) a uvidíte, že to vztahu prospěje.