Samý sval a šlacha

Cheyanna Shaw si už na střední škole zvolila svůj vlastní směr a propadla sportu. Téměř každý den trávila v posilovně, poctivě budovala svalovou hmotu a dávala zabrat celému tělu. Vypadala fantasticky, nenašli byste na ní gram tuku. Dřinu během cvičení podporovala vhodným jídelníčkem. Útlý pas, klenutý zadek a ruce samý sval jí zajišťovaly dostatek pozornosti. Její vysněná kariéra osobní trenérky začínala mít jasnější obrysy.

Bohužel objevil lékař během preventivní prohlídky něco navíc, o co Cheyanna rozhodně nestála.

Překážka na cestě

Rakovina vaječníků v posledním stadiu zlomí většině lidí vaz. Propadnou panice a chorobnému strachu o vlastní život. Cheyanna byla jiná. Diagnózu vnímala jako závaží navíc na olympijské čince. Výzva, kterou je třeba překonat, aby se mohla posunout dopředu. Její odhodlání jí dost možná zachránilo život. Dlouhé měsíce bojovala a poctivě dodržovala všechna lékařská doporučení. Přišla o vlasy i svaly, byla vyhublá na kost, kolaboval jí imunitní systém, ztrácela barvu.

Myšlenky, jak opojná bude její cesta zpátky na vrchol, jí pomáhaly udržet zdravý úsudek a nepropadat hysterii. Je to sotva půl roku, co jí lékaři oznámili, že boj se zákeřnou nemocí překonala a v jejím těle nezbyly ani sebemenší střípky po rakovinovém bujení. Cesta za dětmi bude složitá, ale to není momentálně na pořadu dne.

Jsem zpátky!

Jen se oklepala a nabrala sílu, s velkým očekáváním vešla do posilovny. Nasála známou vůni a věděla, že je zpět. Fyzicky na začátku, ale má šanci jako před lety. Dřepy, výpady a koketování s jednoručkami. To je její denní chleba. Tvary, které měla před rakovinou se vrací velice rychle. Jako by si tělo dávnou formu pamatovalo.

Cvičí, trénuje a radí, jak se nenechat semlít nepřízní osudu. Ví, jak překonat těžké období a upnout se na blízkou budoucnost. Jako osobní koučka může dát do svých rad hodně ze své zkušenosti a předat víc než jen prázdná slova.