I letos nejčastěji žádáme zvětšení prsou.

Na základě dostupných informací od klinik plastické chirurgie v Praze jsme zjistili, že i letos se ženy nejvíce zajímají o zvětšení nebo modelaci ňader. Hned potom poptáváme úpravy pleti na obličeji - vyhlazení vrásek, aplikaci botulotoxinu, zvětšení rtu a úpravy nosu.

Facelift už dávno není složitým zákrokem!

Vyhlazení vrásek na obličeji a v oblasti dekoltu mají klientky často spojené se zákrokem v celkové anestézii s několikatýdenním hojením jizev. Moderní plastická chirurgie však dávno nabízí i méně náročné řešení vyhlazení vrásek - klasický facelifting se už provádí v podstatě jen na přání klientek, které si od zákroku slibují větší změny.
Potřebuje-li vaše pleť jen menší vypnutí, pak můžete zkusit některý z miniliftů. Na trhu jsou dnes již různé druhy speciálních jemných zoubkovaných nití (provádí se s nimi tzv. Aptos lift), které lékař bez složitých řezů zavede do podkoží a kůže reaguje stažením a vypnutím. Zákrok je velmi rychlý a bezbolestný.

Další vyhledávané zákroky v oblasti obličeje

Vyhlazení vrásek rozhodně není jediným zákrokem, které se běžně provádějí. Zde přinášíme základní přehled dalších plastických operací obličeje:

  • vypnutí vrásek na čele neboli forehead lift - provádí se často v kombinaci s pozvednutím obočí
  • pozvednutí pokleslého obočí nebo korekce jeho nevhodného tvaru - brow lift - lze jím změnit i celou křivku obočí a ovlivnit celý výraz obličeje
  • operace očí a očního okolí - nejčastěji jde o vypnutí vějířkovitých nebo korekce pokleslých očních víček
  • korekce nosu - rhinoplastika - zmenšení, zvetšení, úprava asymetrie nebo tvaru špičky nosu
  • zvětšení rtů permanentním nebo dočasným implantátem
  • úprava uší - neboli otoplastika - dokáže opravit nevhodný tvar, postavení nebo velikost ucha
  • aplikace botulotoxinu pro zvetšení a vypnutí vybraných partií

Nechte si všechno vysvětlit!

Nikde není psáno, že musíte hned zákrok podstoupit. Sjednejte si nejprve nezávaznou schůzku. Z našich zkušeností jsou velmi vstřícní v PEM Praha, za nezávaznou poptávku nic nedáte.