Naďa Konvalinková, na první pohled štíhlejší než v předchozích letech, je dlouhodobě spokojená:
,,Při svém náročném životním tempu si držím stále úbytek 18 cm v pase, kterého jsem dosáhla v HYPOXI studiu SNELLA loni v létě! Na HYPOXI terapii si cením nejen estetického efektu, ale i dalších velmi prospěšných zdravotních účinků, které souvisí s bolestmi kloubů a otoky nohou!“

O tom, že terapie Hypoxi opravdu funguje, ví své řada dalších známých osobností.

Například Hanka Křížková, Eva Aichmajerová, Vendula Svobodová. Na tuto metodu vsadila i světoznámá hvězda popu Robbie Williams. Do svých domů v Londýně i Los Angeles si pořídil přístroj Vacunaut, na kterém v neoprenovém obleku cvičí pravidelně třikrát týdně.

Názor odborníka MUDr. Petra Magrota z metabolické poradny v Ústí nad Labem:
„Pokud trpíte nadváhou, otoky nohou a bolestmi kloubů, je systém Vacunaut, Hypoxi a Vacumassage jedním z nejmodernějších řešení pro formování postavy a příznivého ovlivnění metabolismu tukové tkáně člověka.“

Jak to funguje

Terapie hypoxi je důvtipným spojením mechanických podnětů a logicky provázaných účinků na oběh tělních tekutin a s tím spojené celkové i místní regulace tkáňového metabolismu.

  • Celotělově působící podtlak přímo i nepřímo zvyšuje prokrvení podkožních tkání, hlavně tukové, a příznivě ovlivňuje lymfatický systém.
  • Tento efekt pak pokračuje při jemném rytmickém střídání přetlaku a podtlaku.
  • Navíc tyto podněty ovlivňují i všechny hlavní bioenergetické oblasti těla a umožňují tak i celkovou úpravu regulačních okruhů organismu.
  • V Hypoxi se nejen hubne, ale terapie působí příznivě i na odstranění celulitidy, otoky nohou a v neposlední řadě i na kloubní aparát, říká MUDr. Petr Magrot.

Další informace najdete na www.snella.cz