#clanek|3522617|3522613#

Velkou výhodu mají sportovci, kterým svaly začnou ochabovat až čtvrt roku poté, co s pohybem sekli. Lidem, kteří se hýbou jen čas od času, už po měsíci. Nemusí to ale platit stoprocentně, roli hrají i geny. Každý se rodíme s jinou elasticitou a nastavením svalů, proto někomu svaly při stejném životním stylu ochabnou rychleji a někomu pomaleji.

Svaly ale nemusíme zocelovat jen tvrdou dřinou v posilovně, stačí se hýbat zcela přirozeně. Svaly ochabují nejen s věkem, ale i v okamžiku, kdy nemají co na práci – tedy když se nehýbeme. Ztrácejí nejen elasticitu, ale i pružnost a objem. Naše tělo pak přichází o pěkné křivky. Jak na tom aktuálně jste, můžete zjistit u fyzioterapeuta.

K ochablým svalům se samo sebou přidá i pokožka. Pokud se na ní objeví celulitida nebo začne ztrácet pružnost, celkový dojem ochablosti to ještě zvýrazní. Svaly i pokožka se ale dají opravit nebo alespoň výrazně vylepšit. Jen je třeba bojovat na všech frontách.

V galerii se dozvíte, jak s celulitidou zatočit a garantujeme vám, že když se do boje pustíte co nejdříve, užijete si léto plné žádostivých mužských a žárlivých ženských pohledů! V galerii se také dozvíte, jak s pomerančovou kůží bojuje Jennifer Lopez, která je pověstná svým tvarovaným pozadím.

Vyrobte si domácí peeling proti celulitidě!

Zdroj: Youtube

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!