ZMĚNA JE ŽIVOT

Pokrok jde pořád dopředu, kosmetický průmysl nevyjímaje. Oproti dobám minulým máme na výběr tolik novinek, že se často ani neumíme pro nějakou rozhodnout, ať už jde o pleťový krém, parfém, nebo nový účes. Naštěstí jsou dnes produkty i služby mnohem dál než před lety, například doby, kdy se zesvětlovalo pouze kysličníkem, jsou pryč. Kadeřníci dnes v salonech nabízejí spoustu revolučních ošetření, pečujících kúr i nadstandardních služeb. Zatoužíte-li po nějaké vlasové změně, zajděte tam, kde pracují příjemní profíci s přehledem o trendech.

SMARTBOND, péče na doma, 250 ml, 408 Kč

Toužíte zkoušet nejnovější vlasové trendy, ale bojíte se experimentovat kvůli kondici vašich vlasů? Už nemusíte. Služba SMARTBOND od L’Oréal Professionnel vám umožní splnit si své sny o perfektním zesvětlení, melíru či barvě bez kompromisu a také bez následného zcitlivění vašich vlasů. Vyzkoušejte třeba jeden z největších hitů v barvení pro letošní rok, takzvaný tiger eye (tygří oko). Stejně jako kadeřníci se inspirujte vzhledem stejnojmenného hnědého polodrahokamu žíhaného zlatavými, bronzovými a medovými proužky a sofistikovaně oživte svůj účes. Zkuste přitom barvení s jedinečným systémem SMARTBOND, který zajistí nejen ochranu, ale také posílení vlasu při každém zesvětlování, melírování či barvení. Služba se skládá ze tří kroků, z nichž první dva vám aplikuje kadeřník jako službu v salonu a třetí je určený pro péči na doma pro prodloužení efektu služby. Stačí jej používat místo vaší klasické péče při každém pátém mytí vlasů.

OČIMA PROFESIONÁLKY Márie Jelínkové, Vlasové studio Maruška, Varnsdorf

„Pro mě a mé zákaznice služba Smartbond znamená konec ‚propocených trik‘ při barvení, zesvětlování a melírování. Je to služba šitá na míru ženám, které rády experimentují a střídají barvy, a zároveň i pro ty, které chtějí dopřát svým vlasům maximální péči a ochranu. Vlasy jsou po použití Smartbondu stále lesklé a pevné, a navíc se s nimi velmi dobře pracuje. Upravují se mnohem lépe, protože vlas i navzdory barvení nebo odbarvování neztrácí přirozenou pružnost. Nám kadeřníkům přinesl Smartbond klid a pohodu při práci s barvicími technikami a umožňuje nám i klientkám častější a kreativnější změnu.

Více informací najdete na WWW.SALON-EXPERT.CZ.“

Hledejte salony s touto nálepkou!