Vlasy jsou ozdobou každé ženy. Ať už nosí dlouhé, krátké, rovné, vlnité, anebo klidně žádné, až na výjimky jde o ženinu osobní svobodnou vůli. Vlasy mohou být nástrojem sebevyjádření, punkerky nosí často barevná číra, elegantní dámy se barví spíše do přírodních odstínů, starší dámy kryjí šediny, zkrátka s vlasy jde dělat hotová kouzla. A to je také hit posledních několika měsíců, kouzelně obarvené vlasy v nejrůznějších barvách.

Ať už jste fanynkou jednotného odstínu, nebo jakéhokoli barevného tónování, vytváření ombré efektů, barevných pruhů, nebo třeba jen několika málo barevných míst někde uprostřed vlasů, fantazii se meze nekladou. A vlasy, které jsou naprosto nádherné i rozpuštěné, získávají ještě silnější punc výjimečnosti, když se zapletou do nějakého zajímavého účesu ve stylu drdolu, nebo i obyčejného culíku. S barevnými vlasy totiž nic není obyčejné.

Samozřejmostí je náročnější péče, barvy se velice rychle vymývají a tak je potřeba s tím počítat, pokud uvažujete o nějaké té extravaganci na hlavě.