Měsíc ve znamení Berana

  • V těchto dnech pociťuje mnoho lidí větší potřebu kontaktu. Jsou rádi ve společnosti a vrhají se s elánem do různých aktivit. Že bychom si našli novou zálibu anebo vstoupili do úžasného spolku? Každý ať si vybere podle svého.
  • Máme sklony k impulzivnosti a ukvapenosti, můžeme dělat rychlá rozhodnutí. Bývá zde i větší pravděpodobnost různých nehod a úrazů. Buďme opatrnější!

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si relaxační masáže, zábaly, úpravy nehtů. Pozor na zvýšené riziko spojené s bolestí hlavy. Více odpočívejme, snažme se maximálně soustředit.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro ochranu a odvahu.

Měsíc ve znamení Býka

  • Jsme opatrnější, pomalejší a také pohodlnější. Tohle je nevhodná doba pro změny, zvláště pak finanční povahy, neboť solidní, konzervativní Býk nepodniká nic riskantního.
  • Opatrně s nepromyšleným rozhodnutím! Co člověk podnikne teď, to má dlouhé trvání a jen těžko se to dá odvolat. Proto je na místě rozvaha a kontrola, zvláště pak v oblasti materiální.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si péči o pleť, čistící pleťové masky, masáže, koupele s bylinkami nebo solné. Pozor na nachlazení, vyhýbat se průvanu a rychlým teplotním změnám, nepít chladné nápoje.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro lásku, plodnost, majetek.

Měsíc ve znamení Blíženců

  • V těchto dnech vládné zvýšená duševní aktivita, snadno přeskakujeme od jedné myšlenky ke druhé. Proto je důležité soustředit se na jeden cíl. Nedělat hektické, unáhlené rozhodnutí.
  • Je dobré plánovat, vyjednávat a činy nechat raději na pozdější období. Zrovna jsme ve vhodném období pro setkání s rodinou a přáteli. A co třeba navázat nové pracovní kontakty?

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si péči o ruce, manikura, osvěžující a relaxační koupele, čištění pletí. Je čas pro cvičení a relaxaci, masáže zad a paží. Pozor na nachlazení.

Lunární magie

Doporučuje se systematické studium a plánování realizovatelných cílů.

Měsíc ve znamení Raka

  • Luna v tomto znamení má nejsilnější vliv. Jsme přecitlivělí, těžko přijímáme kritiku, dokonce ani tu konstruktivní. Můžeme mít lítostivé až depresivní nálady. V této době jsou lidé až příliš zranitelní. Ti, kteří se nechají lehce ovlivnit, se musí mít zvlášť na pozoru.
  • Hrozí nebezpečí větší konzumace jídla a pití nebo take uklidňujících prostředků.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si koupele, masáže, barvení vlasů. Je čas pro odpočinek, relaxace, očistné, detoxikační kúry, případně postní dny.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro lásku i rodinu. Nebraňme se očišťujícím obřadům.

Měsíc ve znamení Lva

  • Dny, které přejí hravosti, zábavě, ale take tvorbě. Můžeme mít spoustu nápadů a tvrůrčí potenciál, který je rozumné využít. Měsíc ve Lvu přináší touhu po společnosti druhých lidí.
  • Období vhodné pro různá přátelská setkání, party, ale take pro obchodní schůzky. Nebraňme se romantice, setkání při svíčkách, milostným schůzkám.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si mytí a stříhání vlasů, a klidně i barvení. Pomůže nám cvičení podporující krevní oběh. V jídle raději sdřídmost. Hlavně žádný alkohol.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro vášeň, tvořivost a moc.

Měsíc ve znamení Panny

  • Období pro zvláštní nabídky a opatření podporující zdraví. Máme větší smysl pro detail, jsme pečlivější, dáváme věci do pořádku, v práci i doma. Kontrolujeme bankovní výpisy, a přemýšlíme, jak nejlépe peníze zhodnotit nebo na čem nejlépe ušetřit.
  • Jsme opatrnější, zdrženlivější ve vztazích s druhými. Rádi organizujeme a plánujeme své povinnosti a take vzálenější cíle.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si mytí a stříhání vlasů. Pozor na zažívání! Dejme přednost odlehčené stravě, nic tučného a těžkého. Spíše lehčí jídelníček. A co třeba rovnou dietní den?

Lunární magie

Doporučují se rituály pro uzdravení, uklidnění a očistu.

Měsíc ve znamení Vah

  • Doba by mohla přát romantice, přátelství, partnerství. Jsme chápavější a citlivější k pocitům druhých, jsme otevřeni naslouchat a pomáhat radou těm, kteří to potřebují. Jsme rádi ve společnosti, užíváme si večírků a různých setkání.
  • Je důležité udělat si čas i pro sebe, vyhnout se napjatým situacím, emocionálním konfliktům. Snažme se být objektivní a distancovat se od kritiky a posuzování druhých.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si péči o pleť, zkrášlující koupele, úpravu vlasů, manikuru, pedikuru.
Dodržujme pitný režim. Pozor na ledviny! Močový měchýř je háklivější na teplotní změny.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro partnerství a pro očištu od starých vazeb.

Měsíc ve znamení Štíra

  • Máme sklony ke kritickému a podezřívavému jednání. Také naše zvýšená citlivost a zranitelnost může vést ke krizím. V těchto dnech jsme vážní, silně prožíváme tíhu života, starosti nebereme na lehkou váhu.
  • Veselá stránka žití nám často uniká, můžeme být take intuitvnější a citlivější.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si odpočinek, relaxační cvičení, protahovací cviky, masáže. Pozor na prochladnutí, háklivější je oblast močového měchyře, a take reprodukční orgány.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro ochranu, milostná magie, zbavování se strachu.

Měsíc ve znamení Střelce

  • Zvyšuje se touha vymanit se z všednosti. Toužíme po zážitcích a různých dobrodružstvích. Jsme více společenští, zábavní, vtipní, dokážeme se rychle vyrovnat s nesnázemi a různými problémy, protože si je příliš nepřipouštíme.
  • Jsme také lehkomyslní, chceme se bavit a užívat si. V tyto dny není dobré plánovat příliš náročné pracovní vytížení, obchodní schůzky a jednání.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si péči o nehty na nohou, pedikura. Věnujme pozornost masáži nohou (stehna) a cvičení, které posiluje tuto oblast.

Lunární magie

Doporučuje se plánování cest a různých tvůrčích cílů.

Měsíc ve znamení Kozoroha

  • V popředí našeho zájmu teď teď stojí naše zaměstnání a obchodnické aktivity. Jsme pracovití, neriskujeme, dokážeme si mnoho věci odepřít a dát mnohé do pořádku.
  • V těchto dnech jde o tradici, autoritu, pravidla, disciplínu. Ale bohužel existuje i tendence k pesimismu, nespokojenosti a depresím. Můžeme se take chovat necitlivě k ostatním, jsme citově uzavřenější.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si hloubkové čištění pleti, peeling, zábaly, depilace. Důležitá je péče o nehty, manikura, pedikura. Užívejme si koupele a masáže (kolena a kyčle).

Lunární magie

Doporučují se rituály pro ochranu, úspěch a finanční zisky.

Měsíc ve znamení Vodnáře

  • Právě tato doba přeje novým nápadům, plánování budoucnosti. Cítíme, že potřebujeme čas pro sebe a především si uvědomit, co opravdu v životě chceme. Proto se vymaňujeme z různých emocionálních sítí.
  • Chceme zažít něco originálního, vzrušujícího a zvláštního. Můžeme být také více sociálně angažovaní, pracujeme pro druhé, naše myšlenky patří celku, společnosti.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si barvení a tónování vlasů, melíry, relaxační koupele a masáže. Vyhněme se fyzické zátěži, hýčkejme si nohy speciálními relaxačními přípravky.

Lunární magie

Doporučuje se studium všelijakých tajemství.

Měsíc ve znamení Ryb

  • V těchto dnech býváme výrazně citliví, soucitní a chápaví. Můžeme mít tendence vytvářet si iluze a pak zažívat depresivní stavy, když poznáváme, že realita je jiná.
  • Tento čas využíváme k tomu, abychom se věnovali spíše sami sobě. A protože jsme citlivější, můžeme reagovat příliš emocionálně, ať už doma, mezi blízkými nebo i v pracovním prostředí.

Rady pro krásu a zdraví

Dopřejme si relaxační cvičení, reflexní terapii (promačkávání bodů na našich chodidlech), pedikuru, masáže. Vyhnemě se pití alkoholu a různých posilujících nápojů.

Lunární magie

Doporučují se rituály pro očistu a ezoterické studium.