Vztah k sexu neznámý

Hravě získá každou ženu, na kterou upře svůj zdánlivě lhostejný pohled. Chcete-li ale získat vy jeho, připravte se na dlouhý, vpravdě pekelný boj. Pro Vodnáře není podstatné jak vypadáte, ale musíte mít v sobě „něco“, co k vám přitáhne pozornost okolí. Musíte mít zajímavého koníčka a nějaké netuctové povolání. Když ještě dokážete předstírat, že vás Vodnář vlastně ani moc nezajímá, máte ho jistého.

Jak ho svést?

Vodnář sice mluví o tom, jak každému dopřeje svobodu, ale když by ji měl dát vám , příliš ochoty neprojeví. Pokud si ho chcete udržet, nechte ho poletovat v oblacích. Občas projevte zájem o to, co dělá, pochvalte jeho pracovní výsledky a hlavně se jím chlubte před svou rodinou.

Jaký je milenec?

Nepravidelně střídá noci, kdy vás nenechá vydechnout s těmi, kdy nahlas přemýšlí, co ostatní na tom sexu vlastně mají, protože on ho k životu nepotřebuje. V takové chvíli nic neříkejte. Ostřejší erotické praktiky raději nezkoušejte, protože je nesnáší.

Erotogenní zóny Vodnáře

Miluje všechno, co mu děláte, ale pod rukama vám roztaje, když mu masírujete lýtka. Naučte se pár masérských hmatů a máte vystaráno!