BERAN

Láska a sex

Hned první prázdninový měsíc prověří stabilitu vašeho vztahu. Podráždění se bude projevovat zejména tehdy, když něco nebude podle vašich představ. Možná byste se měli zamyslet nad tím, zda by nebylo vhodné začít vnímat i partnera. Nejinak tomu bude i v sexuálních aktivitách. Srpen bude o něco lepší. Protože se vám začnou více „zapalovat lýtka“, tak si dejte pozor na nevěru. Během prázdnin ve vztahu nezapomínejte projevovat dostatek lásky. A to hlavně ke konci srpna!

Cestování

V první polovině prázdnin můžete bojovat s tím, zda byste volný čas raději strávili doma nebo se vypravili někam k vodě. Obě možnosti mají své plusy. Ovšem pokud si chcete život opravdu užít, zkuste vycestovat k moři. Naopak v srpnu byste si měli naplánovat vyloženě aktivní dovolenou a nejlépe s partou přátel. Vedle uplatnění energie ve sportovních výkonech totiž budete rádi středem pozornosti. A to by o samotě nebo pouze s partnerem příliš nešlo.

Zábava

Užívat si plnými doušky života je něco, co vás o letošních prázdninách nepochybně osloví. Navzdory tomu byste v červenci neměli zapomínat na povinnosti v domácnosti. Mezi ně patří i kontakty s rodinou. Co takhle uspořádat rodinnou párty? V srpnu byste mohli vyzkoušet některý z adrenalinových sportů. Nezapomeňte se u toho vyfotit, abyste se mohli známým pochlubit svým výkonem. Udělá vám to dobře.

BÝK

Láska a sex

Vztahové záležitosti během prázdnin můžou být poměrně pestrou sférou vašeho života. Není to nutně o změnách partnera, jak byste si mohli na první pohled myslet. Je to spíše o tom, že budete od vztahu očekávat mnoho témat. Komunikaci, aktivitu, smysl pro rodinu a zábavu. To se bude postupně proplétat celým létem. Zřejmě nejproblematičtější bude konec srpna. Právě zde by mohlo dojít k neshodám a v extrémních případech nelze vyloučit ani rozpad vztahu.

Cestování

První polovinu července můžete strávit na nějakém zájmovém semináři. Pokud se nic nového naučit nechcete, tak si aktivity naplánujte tak, abyste každý den viděli něco nového a zajímavého. Druhou půlku července a začátek srpna bude nejvhodnější strávit dovolenou s rodinou. Pokud tomu bude počasí přát, vydejte se na koupaliště. Nebo odjeďte k moři. Od druhé poloviny srpna nastal čas pro cestovní aktivity plné energie. Ovšem pozor! Ke konci srpna spíše relaxujte a neriskujte.

Zábava

Je evidentní, že o prázdninách nebudete chtít sedět doma v koutku. Pří výběru toho, u čeho se pobavíte, byste se měli zkusit řídit intuicí. Právě ta by vám měla poradit, co dělat. Například v druhé polovině července zkuste uspokojit jak smysly, tak vaše nitro. K tomu může posloužit nějaký kulturní zážitek. Naopak uprostřed srpna se snažte hodně sportovat. V poslední dekádě se nechte spíše rozmazlovat. Různé masáže a wellnes prožívané s přáteli budou to pravé.

BLÍŽENCI

Láska a sex

Většina července bude pro partnerství příznivá. Partner ocení vaše zábavné a komunikační schopnosti. Komplikace přijdou v poslední dekádě, kdy můžete mít problém se rozhodnout, co vlastně chcete. Z toho může pramenit i přílišná sebestřednost v sexuální sféře. Berte více ohledů na partnera. Jak v sexu, tak jinde. To platí i pro první srpnovou dekádu. Naopak ke konci měsíce srpna oslníte vášnivostí a vytrvalostí v milostných hrátkách.

Cestování

Pro cestování byste si měli naplánovat vše tak, abyste se nenudili. Právě nuda by se stala vaším nepřítelem číslo jedna. Z prázdnin si chcete odnést co nejvíce zážitků a také poznatků. Z toho také vyplývá, že by vaše cestovatelské cíle měly být hodně pestré. Mezi zážitky, které rozhodně oceníte, lze jmenovat hudební festivaly, divadelní představení pod širým nebem a turistiku. Pokud budete mít jenom krátké volno, zkuste navštívit například lanový park v přírodě.

Zábava

Ani na poli zábavy by to nemělo být jednotvárné. Přestože lze konstatovat, že vás bude bavit skoro každá akce, na které se bude něco dít, tak nic netrvá věčně. Proto byste se měli snažit o brzkou změnu. Ovšem pozor na to, aby vaši přátelé a blízcí brzy nezačali mít pocit, že vám nejsou dost dobří. Bylo by proto vhodné, kdybyste vymysleli a uspořádali také něco vlastního. Myslete ovšem na to, že každý nechce být středem pozornosti.

RAK

Láska a sex

Zejména v červenci bude patrné, že vaše citlivost může být vaší slabinou. Těžce budete snášet různé popichování od partnera. Navíc se vám nemusí dařit rozlišit, zda se jedná o legraci nebo cílený záměr. To vám může soužití samozřejmě komplikovat. Naštěstí nic není tak horké, jak by se mohlo zdát. Zejména v srpnu se situace o něco zlepší. V tomto měsíci si také můžete víc užívat erotických hrátek, které dokážete procítit a užít až do morku kostí.

Cestování

V červenci vás bude lákat co nejčastější pobyt v přírodě. Optimální dovolená je proto kempování a každodenní turistika. Energie přírody z vás omyje nachytaný elektrosmog a další negativní energie. Navíc se bude rozvíjet vaše intuice a současně to bude balzám pro vaše nitro. Přesto je evidentní, že s přibývajícím časem prázdnin zřejmě neodoláte volání vodních hladin. V srpnu je proto vhodné vyrazit k moři a dosyta si vychutnat tento element.

Zábava

O prázdninách byste se měli hlavně bavit a neřešit případné problémy a životní peripetie. Navzdory tomu, že hlavně v červenci byste chtěli čas strávit zejména s rodinou, zkuste se uvolnit a nevázat se na rodinné příslušníky. Je totiž pravdou, že mnohem větší zábavu si užijete s přáteli. Celkově pro znamení Raka platí, že budete vyhledávat spíše kultivované druhy zábavy. Do noty vám proto padnou návštěvy hradů a zámků spojené s hudebními a kulturními akcemi.

LEV

Láska a sex

První dvě třetiny července budou ve stylu „někdy oblačno a jindy slunečno“. Největší komplikace čekejte směrem k bydlení a rodinným tématům. Právě tomu byste se měli s partnerem pokud možno vyhnout. Naopak poslední dekáda přinese skvělé energie. Ukážete se i jako náruživí milenci. První a druhá srpnová dekáda také nebudou k zahození. Jak v sexu, tak společných aktivitách. Chce to ale méně sebestřednosti. Ke konci srpna si dejte ve vztahu pozor na iluze a také lži.

Cestování

Nejlepším obdobím pro cestování bude poslední červencová dekáda. Ačkoliv se budete cítit dobře kdekoliv, nejraději byste poznávali daleké kraje a odlišné civilizace. Zkuste si toto přání vyplnit, vesmír vám půjde na ruku. Přesto si dejte pozor na nepozornost a neměla by vám chybět ani velkorysost. Jinak narazíte. Po celé prázdniny platí, že byste to neměli přehánět s návštěvou míst, kde hrozí záplavy. A neplavte zbytečně tam, kde jsou víry a peřeje.

Zábava

S každým prázdninovým dnem budete cítit, jak si toužíte užívat života „z plna hrdla“. V červenci to může komplikovat vztahy s rodinou, která nemusí vaše plány sdílet. Musíte se pokusit najít kompromis. Na přelomu července a srpna pozor na přemíru alkoholu a jídla. Snadno byste přibrali na hmotnosti a ani zdraví by to neudělalo dobře. Po většinu srpna se budete chtít bavit v kolektivu a být tím, kdo tvoří zábavu. To půjde jen tehdy, pokud vycítíte, kdy je to vhodné a kdy se držet zpátky.

PANNA

Láska a sex

Na začátku července je důležitá komunikace s partnerem. Po zbytek července se snažte o dostatečné projevy citů. Odměnou vám může být větší prožitek vzájemné blízkosti, a to i na poli erotiky. První dvě srpnové dekády „přitopí ve vztahu pod kotlem“. Více vášnivosti a energie zkuste využít v sexuálních hrátkách. Pokud to přeženete v běžném životě, může dojít k hádkám. Ke konci prázdnin se vyvarujte lhaní a snažte se být upřímní a otevření.

Cestování

Navzdory tomu, že vše nebude jenom růžové, zkuste strávit červencové volné dny spíše s rodinou. Je v podstatě jedno, zda to bude doma, na chatě nebo jinde. Důležitý je pocit sounáležitosti. Nemusíte se bát, protože si vše ostatní vynahradíte v srpnu. Právě v tomto čase můžete vyrazit s přáteli a užít si dovolenou podle společných představ. Společné představy jsou ovšem o kompromisu, myslete na to! V poslední dekádě nenalétněte podvodné cestovní kanceláři nebo ubytovateli.

Zábava

Možná vás potěší informace, že se o prázdninách nudit určitě nebudete. Právě proto by bylo vhodné, abyste červenec věnovali spíše relaxačním zážitkům. Vířivka, masáže nebo grilování jsou přesně ty aktivity, které vám udělají radost. Naopak v srpnu budete vyžadovat opravdovou akci. Je v podstatě jedno, do čeho se pustíte. Důležité je neztrácet rozum a nezapomínat na odpovědnost. Ke konci srpna do nepřehánějte s alkoholem.

VÁHY

Láska a sex

První polovinu července ocení každý zrozenec ve znamení Vah, který má rád sex. Právě milostná sféra bude kořením začátku prázdnin. V červenci se ovšem ukáže také další téma, které vám už nemusí být tolik příjemné. Budete muset řešit hodně citové záležitosti a nebude snadné se v tomto směru dohodnout. Srpen přinese do vzájemného soužití více vášně, což se projeví v různých „půtkách“ o to, kdo z vás prosadí vlastní názor a vůli.

Cestování

Pokud v prvních dvou prázdninových týdnech vyrazíte na cesty bez partnera, může se stát, že prožijete letní lásku. Lépe se vám bude cestovat s opačným pohlavím. V dalších prázdninových dnech je vhodné, abyste si vždy předem dostatečně vyjasnili, jak bude dovolená probíhat. V opačném případě hrozí v druhé polovině července zklamání z toho, že musíte neustále něco řešit, abyste si vzájemně s ostatními „účastníky zájezdu“ vyhověli. V srpnu vám víc sedne aktivní dovolená.

Zábava

Hlavně první půlka července bude o kontaktech s opačným pohlavím. Komunikace vám nebude v tomto směru dělat problémy, a proto velmi rádi strávíte čas na různých akcích. Pokud jde o rodinu, tak tam v červenci zvolte spíše citlivější formy společně stráveného času. Důležitá je vzájemná blízkost. Srpen rozvibruje energie tak, že zatoužíte se stát hlavním hráčem v oblasti volného času. Zkuste něco uspořádat vlastními silami. Uvidíte, že to bude mít úspěch.

ŠTÍR

Láska a sex

Přestože ani červenec nebude bez mráčku, tak se jedná o lepší měsíc než srpen. V partnerském vztahu to půjde v první půlce prázdnin prostě lépe. Také z toho důvodu si v milostné sféře budete vybírat chvíle, kdy pocítíte vzájemné propojení a hluboké city. Důležité je vyvarovat se snaze partnera zmanipulovat. Srpen bude náročnější. Bude to mezi vámi dost jiskřit a nevyhnete se sporům a hádkám. Ovšem na druhou stranu o to vášnivější může být následné usmiřování.

Cestování

Červenec byste mohli využít k pobytu v přírodě nebo u vody. Ideální je kombinace obojího a dokonale načerpáte novou energii. S ohledem na konstelace zkuste tento měsíc využít k dovolené s rodinnými příslušníky. Naopak v srpnu bude lépe, pokud se vyhnete riziku „ponorky“. Navíc není jisté, zda by vaši blízcí byli ochotni snášet trend vůdcovského rozhodování, který začnete prosazovat. Srpen by měl být hodně aktivní, abyste určité vnitřní napětí vyventilovali pohybem.

Zábava

V první polovině prázdnin byste si neměli nechat ujít prohlídku hradů a zámků. Dalším bodem, který vám udělá radost, je dobré jídlo. Ideální cesta k plnému žaludku v kombinaci s vnitřním uspokojením je vlastnoruční příprava jídel pro celou rodinu. Vyzkoušejte to! V srpnu můžete podobné aktivity hodit za hlavu, protože jsou málo akční. Více sportujte a užívejte divočejšího života. A na závěr jeden tip – sednout by vám mohl paintball.

STŘELEC

Láska a sex

První polovina měsíce se vám může zdát ve vztahu poněkud „neslaná a nemastná“. Tedy pokud nejste vyloženě zaměřeni na rodinu. Energii do žil vám ovšem dodá druhá půlka července. Více chuti do života se projeví i ve větším sexuálním apetitu. Ten bude mít vzestupnou tendenci. Proto je jasné, že v srpnu si sex opravdu užijete. Ale vztah není pouze o sexu, a proto vás určitě potěší informace, že druhá půlka prázdnin bude plná společnách aktivit a objevování.

Cestování

Začátek prázdnin je vhodnější strávit spíše v Čechách. Splníte tím rodinné povinnosti nebo můžete navštívit příbuzné. Od druhé půlky července a hlavně v srpnu vás bude srdce táhnout někam ven. Poznávání doposud nepoznaného je přesně to, co budete chtít. Jednou z možností, jak toho dosáhnout, je vypůjčení si karavanu nebo přímo obytného auta. Získáte tak bydlení na kolečkách a absolutní volnost cestování. Partner nebo přátelé budou z tohoto nápadu také nadšení.

Zábava

První červencové dny využijte k přípravám na větší část prázdnin, která by se měla nést v duchu zábavy, volnosti a otevřenosti. Bylo by vhodné, abyste si váš volný čas organizovali většinou sami, samozřejmě s určitými ohledy na vaše okolí. Jen tak dokážete vytěžit z prázdnin maximum zábavy. A právě slovo maximum vypovídá o tom, jak moc si chcete život užívat. Je tedy jedno, do čeho se pustíte. Hlavní je, aby vás to plně těšilo a uspokojovalo.

KOZOROH

Láska a sex

Po většinu července je potřeba dbát na rodinná témata. V opačném případě se s partnerem prostě nedohodnete. Jedním z klíčů, který otevírá brány k většímu souznění, jsou vřelost a láskyplné dotyky. Právě na otlapkávání by měly být založeny i milostné aktivity. V srpnu se situace poněkud uvolní, ale i tak mezi vámi a partnerem zůstane napnutá struna. Ta může prasknout, pokud se nedokážete přizpůsobit jeden druhému.

Cestování

V první polovině prázdnin se budete raději povalovat na pláži nebo na zahradě. Proč ne. Vždyť například grilování dobrého jídla nebo čtení knížky na pláži není nic špatného. Díky tomu si dostatečně odpočinete a v srpnu to můžete pořádně rozbalit. Právě srpen přeje větším aktivitám, a tak se zkuste vypravit na kolo nebo do hor. Důležité je, abyste se nesnažili cestovní plány lámat přes koleno. Vše by mělo plynout přirozeným způsobem.

Zábava

V prvním měsíci prázdnin to nebudete mít jednoduché. Chtěli byste si odpočinout od rodiny a vyrazit za zábavou. Jenže pokud to uděláte, budete mít doma dusno. Chce to tedy nalézt nějaký kompromis. Zkuste vzít rodinu do kina nebo na divadelní představení. Druhá půlka prázdnin je jak stvořená pro přátelská setkání. Je to šance se předvést. Ovšem pozor na konec srpna, kdy budete mít konfliktnější náladu.

VODNÁŘ

Láska a sex

Snažte se partnera citově nepřehlížet. Jen tak si můžete prázdniny užít jak v posteli, tak jinde. Přestože byste chtěli více svobody, zatněte zuby a vydržte to. Je to jen o aktuálním postoji, který můžete ovlivnit podle vlastní vůle. V srpnu budete pro milostné hrátky pořádně nažhaveni. Jenže pozor! Je potřeba, abyste neprosazovali jenom vlastní touhy. Berte ohledy na partnera jak v erotice, tak v ostatních sférách soužití. Tolerance je prostě základ!

Cestování

V červenci bude evidentní, že byste rádi během dovolené zkusili něco nového. Jenže to se může příčit ostatním členům výletu. Velmi pravděpodobně tak skončíte u tradiční dovolené jako v předchozích letech. Neklesejte na mysli. V srpnu si totiž prosadíte dovolenou v souladu s vašimi představami. Jen je otázkou, zda vám to bude stát za neshody a handrkování. Dále platí, že v červenci budete spíše tíhnout ke stínu přírody a v srpnu ke slunečním paprskům.

Zábava

Pokuste se překvapit partnera a rodinu něčím neotřelým, co jste doposud společně nezažili a nedělali. Tím získáte plusové body a hlavně to uspokojí vás samotné. Tradiční zábava vám o prázdninách prostě nebude příliš vonět. Vzhledem k tomu, že v srpnu zatoužíte po úspěchu, tak se věnujte více sportu a různým soutěžím. Ovšem dobře vybírejte. Pokud byste neuspěli, mohlo by vám to výrazně zkazit náladu.

RYBY

Láska a sex

Začátkem prázdnin se vyvarujte velkých diskusí. Stejně byste se nedohodli. Radši se věnujte něčemu, co vás bude bavit. Po zbytek července pro vás bude důležité cítit stabilitu a klid domova. Právě doma se můžete pořádně rozdovádět a v posteli partnera překvapit. Vytrvalost a žhavost při sexuálních hrátkách pro vás bude nejvíce důležitá úvodem srpna. Ostatně srpen celkově bude o hlubokých citech a společných aktivitách.

Cestování

Po většinu července budete radši v klidu domova. Oslovit vás může spíše krátkodobý výlet do přírody. Srpen bude mnohem zajímavější. V druhé polovině prázdnin zatoužíte po pořádném zážitku, který se vám zapíše hluboko do paměti. Je tedy jen na vás, jakou formu dovolené si pro tento účel vyberete. Základem ovšem je, aby to byl zážitek na celý život. Jednou z možností by mohlo být půjčení jachty a plavba po holandských kanálech.

Zábava

Ačkoliv červenec bude založený spíše na jemných prožitcích, tak to neznamená, že byste si nechtěli udělat radost. Nejlepší volbou budou různé kulturní akce. Nebo návštěva dobré restaurace. Ta uspokojí jak vaši touhu po zážitku, tak chuť na dobré jídlo. Během prvních dvou srpnových dekád vás bude bavit objevování různých tajemství. Ke konci prázdnin se vyhýbejte situacím, které by mohly evokovat kritiku vaší osoby. Přece si nenecháte zkazit poslední letní dny!

Přečtěte si také VELKÝ HOROSKOP NA ROK 2014