Astrologie pracuje s datem narození člověka, tento údaj je totiž nezbytný pro vytvoření horoskopu. Důležité je také místo a čas narození, tak získáme informace o svém ascendentu, který představuje naši osobnost.

Existují takzvané planetární hodiny. Každá z nich má svého vládce (Slunce, Luna, Mars, Merkur, Jupiter, Venuše a Saturn), který ovlivňuje náš život. Nahlédněte do tajemství okultních věd. Dozvíte se více o sobě i vašich blízkých.

Hodina ovládaná Sluncem

Jedinci narození v tuto hodinu mají touhu po dobývání, činnosti, tvořivosti. Bývají to nezávislé, autoritativní osobnosti. Těžko se smiřují s prohrami a nedostatečným uplatněním v životě. Tito zrozenci přitahují jiné lidi jako magnet. Vysvětlení je prosté: jako sluneční typy dokáží rozdávat energii a dobrou náladu. Je-li tomu naopak, mohou se stát silnými protivníky. Ve vztazích jsou nároční, vyžadují pozornost, přízeň a chválu.

Hodina ovládaná Lunou

Lidé narození pod vládou Luny mají schopnost vcítit se do druhých. Jsou obdařeni intuicí a kladným vztahem k rodinnému zázemí. Mají silné vazby na minulost, často si hýčkají různé bolístky a citová zranění. Intenzivně prožívají rodinné vztahy a partnerství, jsou schopni ochraňovat. Bývají oddaní a mají zvýšenou potřebu pocitu bezpečí a lásky. Mnohdy jsou náladoví, mívají nevypočitatelné reakce. Potřebují láskyplné zacházení. Milují svůj klid.

Hodina ovládaná Marsem

Tato hodina narození dodává optimismus a vitalitu, přináší prvky prosazování a bojovnosti. Není divu, že právě tito jedinci mají velkou touhu po svobodě a dobrodružství. Rozhodně nemají rádi okliky, jsou spontánní a impulsivní, dokáží se rychle nadchnout. Co je důležité: orientují se na budoucnost, chtějí stále vpřed! Tady můžeme také mluvit o soutěživých typech. Rádi měří síly s ostatními, vyhledávají situace, které vedou k sebepotvrzení. Vždy musí mít před sebou motivující cíl, něco, co je vede k nadšení a k naplnění života.

Hodina ovládaná Merkurem

U takto ovlivněných lidí si můžete být jisti, že jsou neustále v pohybu. Neradi setrvávají na jednom místě, nesnášejí nudný a statický život. Je to zvláštní, ale většinou působí poněkud nervózně. Stále sbírají nové zkušenosti a informace. S klidným svědomím je můžete řadit mezi realisty. Intelekt u nich hraje velkou roli, mají rádi množství zážitků a také novinek, které rádi zpracovávají. Bývají vítanými společníky, protože jsou zábavní, dokáží oživit každé setkání, nezkazí žádnou zábavu, inspirují druhé k pozitivní lehkosti a radosti ze života.

Hodina ovládaná Jupiterem

Pokud jste se našli právě zde, tak vás asi potěší, že tato hodina narození je velmi šťastná. Většinou přináší vyrovnanou, pozitivní povahu, stejně jako vitalitu a radost ze života. Tito lidé dokáží na vše pohlížet optimisticky a dovedou ostatním pomáhat s jejich starostmi a problémy. Jsou upřímní a veselí, hledají spíše lepší stránku života. Je pro ně důležité, aby našli v životě rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou. Ovšem i tito zrozenci si musejí dávat pozor. Někdy mohou na své závazky zapomínat, jednají lehkomyslně, což jim přináší zbytečné potíže.

Hodina ovládaná Venuší

Právě tato vibrace dává člověku estetické vnímání, zalíbení v radostech života a pohodlí. Často může souviset s nadprůměrným finančním zabezpečením. Co je velmi podstatné: pro tyto lidi jsou důležité partnerské vztahy. Láska je u nich na prvním místě! Stále hledají ideální spojení, někoho, s kým by mohli mít harmonický vztah. Vládkyně Venuše jim zpravidla přináší přitažlivý vzhled. Samozřejmě nemusí jít zrovna o krásu v klasickém slova smyslu, ale určitě jsou pro ostatní zajímaví. Zkrátka nemívají v tomto směru nouzi. Tito lidé bývají nároční, mohou až příliš podléhat hromadění peněz a také různým vášním.

Hodina ovládaná Saturnem

Život pod vlivem planety, které se ne nadarmo přezdívá „velký učitel“, nemusí být vždy jednoduchý. Tito zrozenci častěji musí absolvovat těžší životní zkoušky, které se týkají soukromí i pracovních záležitostí. Na ostatní lidi působí vážně a zrale už v mladém věku. Bývají velmi houževnatí, proto dosahují svých cílů. V některých případech to však nemají vůbec snadné. Kariéra a úspěch jsou pro ně důležité. Udělají cokoliv, aby dosáhli svého. Tito lidé mívají komplikovanou povahu, často se zmítají mezi povinnosti, řádem a bezstarostným užíváním radostí života.

Jak zjistit, která planeta vládne vašemu dni a hodině narození?

Ke zjištění musíte vědět, ve kterém dni v týdnu jste se narodili.

  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)PLANETA(mezera)HODINANAROZENÍ(mezera)DENVTÝDNU
  • SMS odešlete na číslo: 900 12 09.
  • Hodinu narození zadávejte vždy jako čtyřmístné číslo. Pokud jste se narodili například v 19:48, napište číslo 1948. Pokud jste se narodili v 1:05, napište číslo ve tvaru 0105.
  • Den v týdnu uvádějte ve zkratce PO, UT, ST, CT, PA, SO nebo NE. Prostudujte si důkladně příklad SMS!
  • Příklad SMS : SMS bude tedy vypadat například takto: ASTRO PLANETA 0127 CT, což znamená, že osoba je narozena v 1:27 hodin ve čtvrtek.
  • Pokud zašlete SMS ve špatném tvaru, přijde vám zpráva, která vás na tuto skutečnost upozorní.
  • Pokud zašlete SMS ve správném tvaru, dostanete odpověď, která planeta vládne vašemu dni a hodině narození.

Nevíte, který den v týdnu jste se narodili?

  • Využijte naší služby a pošlete SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)DATUM(mezera)DENNAROZENÍ(mezera)MĚSÍCNAROZENÍ(mezera)ROKNAROZENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 12 09.
  • Den narození zadávejte vždy pouze jako dvoumístné číslo. Pokud jste se narodili například pátého, napište číslo 05. Pokud jste se narodili třináctého, napište číslo 13.
  • Měsíc narození zadávejte vždy pouze jako dvoumístné číslo. Pokud jste se narodili v březnu, napište číslo 03. Pokud jste se narodili v listopadu, napište číslo 11. Název měsíce nevypisujte slovně!
  • Rok narození zadavejte vždy jako čtyřmístné číslo. Prostudujte si důkladně příklad SMS!
  • Příklad SMS : SMS bude tedy vypadat například takto: ASTRO DATUM 16 12 1979, což znamená, že osoba je narozena 16. prosince 1979.
  • Mezi čísly nedělejte tečky ani pomlčky či jiná znaménka, pouze mezery podle vzoru!
  • Pokud zašlete SMS ve špatném tvaru, přijde vám zpráva, která vás na tuto skutečnost upozorní.
  • Pokud zašlete SMS ve správném tvaru, dostanete odpověď, ve kterém dni jste se narodili.

Cena za 1 SMS je 9 Kč. Technicky zajišťuje ATS, s.r.o. Uvedenou SMS službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, T-MOBILE a VODAFONE. Help linka 776 999 199. Více informací na www.premiumservices.cz.