Mistr milostné předehry

Jeho pozornost získáte jemností a půvabem až starosvětským. Pokud jste inteligentní, raději to před ním skryjte. Pánovi ve Vahách stačí, když budete vypadat půvabně. Chová se jemně a jako pravý gentleman – bohužel naprosto stejně ke všem ženám, které mu projdou životem..

Jak ho svést?

Musíte být jemná, bezradná, mít ráda zvířata, zajímat se o umění a svého vyvoleného zbožňovat. Když při pohledu na něj nabere vaše tvář poněkud tupý výraz, nevadí; Váha to považuje za důkaz lásky a navíc s potěšením zjišťuje, že nehrozí, že byste ho inteligencí překonala.

Jaký je milenec?

Je to mistr milostných předeher, do kterých dá kromě těla i srdce. V každé chvíli milování myslí na partnerku a ze všech sil se snaží, aby byla spokojená především ona. Když jeho jeho kvality pochválíte, udělá všechno pro vaše uspokojení i příště naprosto všechno.

Miluje laskání zad a hýždí. Zkuste mu masírovat svaly, které se táhnou kolem páteře, nebo mu rozmasírujte zadek. V každém případě však počítejte s tím, že nebude trvat dlouho a masáž se velice sympaticky zvrhne.