Slyší na lichotky

Před prvním krokem je nesmělý (občas se před ním dokonce musí posilnit alkoholem), ale pak už mu to jde naprosto skvěle. Když mu dáte najevo, že se odmítnutí bát nemusí, připravte se na nefalšovaný uragán vášní. Sní o slabé ženě, které vnucuje svou vůli a v životě jí pomáhá. Pokud taková nejste, tak pro klid v rodině slabost alespoň předstírejte.

Jak ho svést?

Zasypte ho uznáním, nešetřete lichotkami. Nepospíchejte, abyste ho nevyděsila, ale zase se moc nezdráhejte, aby nezískal dojem, že o něj nestojíte. Na první společnou noc si vyjeďte někam, kde to máte oba rádi a kam se budete moci vracet, abyste oslavili výročí.

Jaký je milenec?

K milování potřebuje svíčky, vůně a ostatní romantické rekvizity. Je nepředvídatelný a chce, abyste se k němu chovala stejně. Nahlas sice říká, že hledá partnerku bez zábran, ale pokud vám nějaká ta zábrana zbude, je jenom rád.

Erotogenní zóny Ryb

Potřebuje a vyžaduje masáže chodidel, ale nepohrdne ani společnou koupelí. Pokud mu chcete dopřát něco extra, nejdříve ho pomalujte čokoládou a pak ho pěkně dočista olízejte…