Do romantika má daleko

Na obvyklé „sváděcí“ triky nedá, když se nenápadně zavlníte, tváří se, že to vůbec nevnímá. Ve skutečnosti registruje všechno, ale nedá to na sobě znát! Je potřeba, abyste byla krásná a štíhlá (Panna patří k mužům, kteří mají dojem, že štíhlost je otázkou vůle), ale hlavně chytrá a inteligentní.

Jak ho svést?

Než vám vyzná lásku (a bude to způsobem, který má do romantiky daleko), počítejte s dlouhými rozhovory. Bude z vás lámat názor na všechno možné a sám se přitom nenápadně pochlubí svými znalostmi. Počítejte s dlouhým obdobím, kdy vám nebude moc jasné, jak to mezi vámi vlastně vypadá.

Jaký je milenec?

Pokud ho chcete získat, tvařte se, že vám na něm nezáleží. Když se rozhodnete, že byste se měli posunout dál, udělejte to k, tak, aby u vás přespat prostě musel. Když k němu vklouznete pod deku, překvapí vás něhou, ale i dokonalou znalostí ženského těla a jeho potřeb.

Erotogenní zóny Panny

Miluje něžné masírování břicha a vůbec mu nevadí, když se vaše ruka či ústa přesunou i trochu níže. Překvapí vás svým nadšením pro sex v koupelně. Po vás sice potopa, ale vám je to úplně jedno…