Základní údaje

Dopis čtenářky

Dobrý den,

s manželem se marně již skoro 5 let snažíme o miminko, mám za sebou dvě neúspěšná umělé oplodnění, přitom jsme oba zdraví a lékaři nám bohužel nedokáží říct, proč nemohu otěhotnět.

Poslední potrat jsem měla před rokem. Dostala sem se z toho, ale mám pocit, že poslední dobou se na mě valí problémy čím dál víc a už nemůžu a jsem psychicky na dně. Můj manžel začal dálkově studovat a tím začala naše krize, on mi vždy byl ve všem oporou, byl hodný, milý a moc mi pomáhal překonat vše zlé kolem potratů a nevěru odsuzoval jako něco hrozného, dalo by se říct, že byl na mě hodně fixovaný, všude chodil se mnou i do ke kadeřnici.

Problém nastal, když se do něj zamilovala o 11 let starší spolužačka a začala ho svádět. Jemu se to samozřejmě zalíbilo a neustál to, fyzicky mi prý nevěrný nebyl, jen se mu líbilo s ní flirtovat. Já jsem se to bohužel dozvěděla a ranilo mě to, on nevěděl, jak se tím vyrovnat, byl velmi nepříjemný a zlý i na mě, bylo to těžké období.

Nejhorší bylo, že on měl a má pocit, že sám sebe zklamal a nedokáže se s tím vyrovnat. Začal dělat blbosti, jako že si našel druhou práci, aby se odreagoval, jenže není vůbec doma a já moc nevěřím tomu, že pracuje, nevím, kde je...

Navíc začal se spolužáky stále někam chodit a já jsem pořád sama, ale on mi už jen řekne, jdu tam a tam a v noci se třeba nevrátí, jako by mu všechno bylo jedno. Já se vztekám, nadávám a s ním to nehne.

On takový nikdy nebyl. Celou dobu mě prosí, ať mu odpustím, že mě hrozně miluje a že mě nechce ztratit, že se brzo vrátí a začneme znovu a on všechno napraví… Na Vánoce i na Silvestra mě nechal samotnou. Já už nemůžu, je toho na mě moc, přitom dělám, že se nic neděje a vše je v pořádku.

Nemám se komu se svěřit, nechci přidělávat starosti jeho i mým rodičům, jenže už jsem na pokraji svých psychických sil a mám pocit, že to nezvládnu. Napřed potraty a pak toto. Co mám dělat, mám mu ještě odpustit a vzít ho zpět ? On mi pořád jen slibuje, že všechno bude jiné, jenže pořád to neplní.

Já s ním už ani nedokážu mluvit, on mi volá a píše celý den a prosí a slibuje, jenže já jsem na něj tak strašně naštvaná a tak mě to všechno bolí, že s ním mluvit nemůžu. Nevěřím mu a nevím co dál. Tvrdí, že bydlí u kamaráda a půjčil mu nějaké peníze a pomáhá mu se stavbou, prý se taky učí spolu na zkoušky, je pravda, že mi to nezávisle potvrdili i jiní lidé, jenže já nevím…

Pořád slibuje, že se vrátí a prosí mě na kolenou, ať vydržím, když přijde, tak pláče a prosí, že to potřebuje všechno vyřešit. Já ho miluji, ale toto mě ničí. Co mám dělat? Mám mu odpustit a věřit ? A jak mám zase najít sílu jít dál? Chci se prosím zeptat, má náš vztah ještě šanci a pokud ano, podaří se mi letos otěhotnět?

Moc vám děkuji za odpověď, Soňa

Numerologický rozbor

Dobrý den, Soňo,

někdy je cesta ke štěstí tak obtížná, že člověka najednou začnou přepadávat myšlenky, zda vůbec nějaké štěstí je a zda se po té cestě náhodou neztratil a nezabloudil. Ve skutečnosti i když se věci zdají být tak těžké a situace neřešitelná, tak to tak vůbec není.

Vy děti mít budete, spolu s útulným domovem a dobrými rodinnými vztahy. Vašim úkolem je naučit se odpouštět, být samostatná a konečně projevit svoje vzácné talenty, které vám Bůh nadělil.

Tento rok je pro vás velmi dobrým rokem. Dává vám jedinečnou šanci podpořit zdraví, načerpat novou energii a tolik potřebnou sílu. Naplánujte si dovolenou do hor, čím vyšší, tím lepší. Pomůže vám to víc, než si myslíte. Zda tam pojedete s manželem nebo sama, záleží na vás.

On je velmi aktivní a optimistický. Je to partnerský člověk, který neumí být sám. Když vy zvládnete být i bez společnosti dalších lidí, on nutně potřebuje k životu přátele. Potřebuje pořád mluvit, mít kolem sebe lidi, se kterými si dobře rozumí, zábavu a zároveň pocit, že ho potřebují. On musí mít svoji osobní svobodu, nemá rád nad sebou kontrolu. Je vášnivý, snadno se nadchne a dokáže jít za svým, aniž by se díval napravo a nalevo. A v tom se pak snadno nasekají chyby.

Partnerský vztah je pro něj trvalou hodnotou. Když udělá chybu, pořád a pořád na to musí myslet, zasekne se v minulosti a těžko se z toho dostává.

Prošli jste oba těžkým obdobím a každý jste to zvládl po svém. Jste mnohem silnější než on, na druhou stranu, on udělal maximum proto, aby se z toho dostal a dokázal jít vpřed. Vy jste zůstala na místě.

Tak už konečně uzavřete tuto kapitolu, stalo se, nelze nic napravit, vrátit, ani změnit! Jděte vpřed a rozhodněte se, jak svůj život chcete prožit. Je to jenom na vás! Máte více než jen dobré vyhlídky a šance! Zkouškové období již máte za sebou, tak už konečně začněte žit naplno.

Marina Kopecká

Poznámka redakce: Foto bylo upraveno a osobní údaje vynechány na žádost čtenářky

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.