Základní údaje

Dobrý den, paní Kopecká.

Narodila jsem se 1. 8. 1974 v 6:50 ráno v malém městě na Moravě, v Přerově. Mám ještě sestru, která je o dva roky a 9 měsíců mladší než já. Absolvovala jsem střední školu zdravotnickou, obor diplomovaná zdravotní sestra. Po škole jsem nastoupila v místní nemocnici, kde jsem se i seznámila se svým budoucím manželem. Po roční známosti jsme se vzali a narodil se nám první syn - Lukáš. Za necelé tři roky se nám narodil druhý syn Jaroslav.

Manželství bylo navenek velmi idylické. Postavili jsme dům, měli jsme dva krásné syny a mě čekal nástup do práce. Bohužel, můj nástup do práce manžel neunesl a po složitých a krutých událostech bylo naše manželství v roce 2002 v listopadu pravomocně rozvedeno. Zůstala jsem sama s malými dětmi v pronajatém bytě a s jen malými prostředky. Podotýkám, že od manžela jsem v té době už byla odloučená skoro rok.

V únoru 2003 jsem se seznámila s milým mladým mužem, se kterým jsem po nějaké době začala i žít. Bohužel jsem tento vztah opět vzala za špatný konec. Přítel měl svůj byt a velmi slušný příjem, přesto jsme bydleli i s dětmi stále v mém pronajatém bytě a z většiny, až na malý příspěvek, jsem vše hradila já. Po pár letech jsem otěhotněla a přítel, přestože děti neměl, tak asi se mnou žádné nechtěl a přemluvil mě jít na potrat, z čehož se doposud nemohu dostat.

Na začátku listopadu 2007, opět po velmi dramatických událostech, jsem tuto známost ukončila a přítele z bytu vystěhovala. Moje psychika utrpěla opravdu dost a hodně jsem se změnila.

Poslední dobou musím řešit čím dál tím napjatější finanční situaci, protože bych si konečně chtěla pořídit vlastní byt a najít si někoho, kdo by konečně dokázal být hodný na mé dva syny a na mě. Protože jsem už hodně dlouho sama, prostřednictvím internetu jsem se seznámila s mužem, se kterým jsem si dopisovala, volala a už jsme se i viděli. Bylo nám spolu moc hezky a krásně jsme si povídali a smáli se. Prostě jsem po hodně dlouhé době prožila nádherný večer a měla jsem pocit, že on také. Po dvou dnech se mi ale přestal ozývat.

Strašně moc bych už chtěla, aby se mi život ustálil a já konečně zažila alespoň kousek toho štěstí, které snad na každého někde čeká. Proto by mě zajímalo, jestli už konečně mám naději, že se najde ten pravý a vyřeším svou složitou finanční situaci. I když vím, že zrovna tohle spolu nesouvisí, tak nechci, aby mě další chlap jen využíval, ale prostě se mnou chtěl trávit život.

Děkuji a hezký den přeji, Petra

Numerologický rozbor

Dobrý den Petro,

mám pro vás dobrou zprávu. Po delší době se vám život úplně změní, co se partnerských vztahů a lásky týče. Prošla jste mnoha zkouškami, které vás pořádně zocelily. Jste velmi silná, praktická a schopná žena. Umíte být sama, dokážete zvládnout náročné a těžké věci a přitom umíte zapůsobit okouzlujícím dojmem.

A o to právě jde, aby přes všechnu tu sílu a mimochodem i spoustu mužských kvalit vás váš partner bral jako ženu. Alespoň pro jednoho člověka abyste byla slabá a křehká bytost...

Oba vaše vztahy byly možná především založené na fyzické přitažlivosti, která pro vás je podstatná, dokonce velmi podstatná, ale pro dobrý vztah to nestačí. Máte čemu se učit u vašich dvou synů. Mají v povaze přesně to, co vám chybí. A to je dobrá slovní komunikace, schopnost popsat vlastní emoce a osobní zážitky, ať už příjemné čí nikoliv. Oba vaši synové mají velmi silnou intuici, umí žít tady a teď a maximálně využít sílu přítomného okamžiku, aniž by zabíhali dopředu, nebo se vraceli zpátky. Vaše děti vás učí dívat se na svět jinak.

Na druhou stranu i vy mate spoustu kvalit, zkušeností, které pro něj jednoho dne budou velmi významné.

Důležitou součástí vaší životní cesty je rodina. Musela jste jít hodně proti sobě samotné, když jste se nechala přemluvit k potratu. Už si to ale konečně odpusťte. To je to jediné, co se s tím lze dělat. Stejně tak odpusťte i vašemu příteli, který to dítě nechtěl.

Netahejte s sebou to hrozné závaží, vytvořila jste dobrou rodinu s vašimi syny, i když teď momentálně nemáte po boku toho, o kom tolik sníte. Je to jen otázka času. Jak jste správně poznamenala, štěstí čeká na každého - určitě nemine ani vás.

Znáte to rčení „za pět minut dvanáct“? To je přesně váš případ a jsem ráda, že vám to mohu sdělit.

Možná vás tak trochu trápí, že vaše poslední známost nedopadla tak, jak jste si přála, ale pokud jste správně uvedla, o jakou osobu jde, řekla bych, že jste pro něj byla příliš dobrá. Ona totiž tak silná a výrazná žena, jako jste vy, dokáže znejistit mnoho mužů, ale v tom dobrém smyslu. Nemá cenu se tím trápit. Na vás čeká vaše štěstí.

Buďte v novém vztahu více otevřená, neplánujte, žijte naplno tady a teď. Očekávání často přináší problémy, a proto se raději nechte vším, co přijde, překvapit. Čeká na vás hodně zajímavých a skvělých věci a zážitků!

Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.