Základní údaje

Dopis čtenářky

Dobrý den paní Kopecká,

vždycky jsem si myslela, že osud je věc, kterou si určujeme každý sám tím, jak se staví k životu a lidem kolem sebe. Avšak poslední dva roky mě pomalu utvrzují v tom, že máme svůj osud předem dán a všechny pokusy o jeho ovlivnění jsou marné.

Můj příběh začal na střední škole, kdy jsem se v šestnácti letech bláznivě zamilovala do svého budoucího manžela, chodili a později i žili jsme spolu 7 let a protože jsem byla skálopevně přesvědčena, že jde o mého osudového muže, tak jsem se v létě roku 2000 za něj provdala. Nebyl to žádný unáhlený krok, můj muž mě požádal o ruku už na podzim roku 1999. Měla jsem pocit, že jsem nejšťastnější ženská na světě. V srpnu roku 2001 se nám narodil syn. Po tříleté rodičovské dovolené jsem nastoupila do zaměstnání a zatímco já jsem se starala o rodinné štěstí, začal můj manžel studovat vysokou školu a tehdy jsme se začali oddalovat. Mezera mezi námi se časem tolik zvětšila, že se jednoho listopadového dne roku 2007 manžel odstěhoval s prohlášením, že se chce nechat rozvést. Mnohokrát jsem si položila otázku, kde jsem udělala chybu? Na jaře roku 2008 bylo naše manželství úředně ukončeno. Rozešli jsme se v klidu a bez větších hádek.

V červenci téhož roku jsem potkala muže, který mi úplně pomotal hlavu. Je svobodný, bezdětný a o deset let starší než já. Protože nás dělí vzdálenost 200 km, vídáme se maximálně pár dnů jednou do měsíce. Miluji ho, ale mám z našeho vztahu zvláštní pocit. Údajně mě má rád, ale náš vztah mu prý vyhovuje tak, jak je. Nejspíš se nechce vůbec vázat. Nejsem si jistá, jestli mi to stačí, chtěla bych víc. Nevím, jestli jsem schopná ho opustit a zůstat sama.

Zajímalo by mě, co na mě osud vlastně chystá. Je můj současný partner (20.2.1966) ten pravý? Je nějaká šance, že by změnil svůj postoj k našemu společnému soužití? Nebo mám radši utřít slzičky a utíkat?

Krásný den
Petra

Numerologický rozbor

Dobrý den Petro,

ve Vašem případě osud skutečně hraje velkou roli. Převrací Vám a lidem kolem Vás plány vzhůru nohama. Není to ale u všech lidí stejné. Vy jste ten extremnější případ. Je to skutečně velmi zvláštní kombinace, kdy na jedné straně máte silný vliv osudu a na straně druhé životní cestu jedničku. Tato životní cesta znamená, že nikdo jiný než Vy sama Vám nedokáže poradit a už vůbec ne mluvit do toho, co je a co není pro Vás dobré, kdy a jak co dělat atd.

Naučte se důvěřovat životu ať se děje cokoli. Máte dobrou intuici, řiďte se jí, ona Vás vždy povede správným směrem! Vaše cesta je úchvatná, nikdy se nebudete nudit. Důležitou roli ve Vašem životě hrají přátele. Potřebujete mít kolem sebe lidí se kterými si dobře rozumíte. Možná, že se Vám lidé i často svěřuji. Mezilidské vztahy hrají ve Vašem životě skutečně velkou roli.

Jste partnerský člověk. Ve vztahu dokážete byt obětavá, umíte říci, co právě cítíte, a je pro Vás velmi důležitý fyzický kontakt. Z různých způsobů vnímání pro Vás je rozhodující dotek, prožíváte věci především ve fyzické rovině. Vlastně i intuice u Vás může často fungovat přes fyzický pocit (tlukot srdce, svíraní v břiše, mrazeni v zádech apod.) Důvěřujte vlastním pocitům, ve Vašem případě je fyzická přitažlivost hodně důležitá, a tím nemyslím pouze vzhled.

Neuvedla jste datum narozeni Vašeho bývalého manžela, takže k němu nemohu nic říct. Ovšem datum narození Vašeho přítele vypovídá o velmi partnerském člověku. Dokonce natolik, že neumí být sám. V partnerském vztahu je pro něj velmi důležitá komunikace. Vše si musí vyříkat a nejraději ihned. Mluvit je pro něj hodně důležité. Konflikty nemá rad stejně jako Vy. Na partnera se dokáže hodně fixovat, dokonce natolik, že nepotřebuje další lidí kolem sebe. Jeho fyzická stránka je mnohém slabší než Vaše. Je citlivý a pozorný, ale možná Vám v tomto vztahu bude chybět spontánnost, síla a vášeň… Vztah, jak je, mu skutečně může vyhovovat, on miluje pocit zamilovanosti. Více než mít svoji partnerku po boku potřebuje o ní snít a udržovat s ní slovní nebo i písemný kontakt.

Tento rok od Vašich letošních narozenin vstupujete do roku lásky a rodinné harmonie. Když jste momentálně zamilovaná, užijte si ten krásný pocit. Nemusíte se teď o ničem rozhodovat. Nechte to plynout, naslouchejte své intuici. Z nějakého důvodu je to tak, jak to je. Buďte ale zároveň upřímná sama k sobě a nedělejte špatné kompromisy. Máte svoji cestu a nikdo Vám neporadí lépe než Vy sama. Jakmile budete vědět, že je konec, tak to můžete ukončit. Ale nedělejte to z rozumu, řiďte se srdcem a intuicí!

TESTOVÁNÍ

Vložený článek

Obrázek exodus

Obrázek pro kafe

Video exodus pro kafe

video
Je nám líto, ale vložené video již není dostupné.

Pinterest obr + video

Instagram

Facebook

YT

Zdroj: Youtube

Vimeo

Tweeet

Přeji Vám hodně štěstí!
Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.